måndag 24 augusti 2009

What did you think about my comment?

Blev en liten filmkväll på fredagkvällen, jag lyckades lista ut en sida där man kunde se tablå för våran tid och våra kanaler så blev film på teven. Det är inte några kanaler vi har! :) Så blev en Mathew Perry film och Systrar I Jeans 2 med popcorn och glass. SAMTIDIGT, så gott! Igår blev det beach/sport day med Bridget Internationals (dem med pizzan och hikingen), det var roligt. Körde någon underlig Football. Jag och Katie hade ingen chans mot alla långa killarna. Men jag fångade bollen en gång! Mitt lyckligaste ögonblick någonsin! ;] Körde lite peppervolleyboll fast med många. Phil är så rolig! haha! Lite senare kom Jessica också. Hon och några till skulle på bio, så dem frågade ifall vi ville hänga på. Vilket vi gjorde. Jag hade inga pengar med mig till beachen eller jag hade inte med mig något alls inte ens kameran för den glömde jag.. Så Katie var snäll och lånade mig 10 dollar. Hon är så allmänt snäll och trevlig! Dem skulle se Post Grad, med Alexis Bledel (Gilmore-Rory) och jag och Moa har funderat på att se den men trodde inte den skulle komma på bio fören om nån månad. Men det var faktiskt så att den hade sin release i fredags. Så lite häfftigt att se den dagen efter!Den var rätt bra, inte en av dembästa jag sett men helt klart sevärd och mer än det. Riktigt söt film med en cool inledning! Spännande att gå på bio för första gången i USA, och ännu mera spännande att vi gick med 6 Amerikaner! Följde med dem till nå hamburgeställe sen och käkade. Gott! Vi fick uppleva våran första action där. Jag och Moa stack hem och hämtade mera pengar och när vi kom tillbaka dit såg vi en massa poliser och ambulanspersonal och en man som var helt blodig. Det var en massa blod. Två av tjejerna hade sett vad som hänt, den där blodiga mannen hade typ helt plötsligt börjat skära sig med rakblad. Skitlässkigt!
Men det var en god hamburgare i alla fall och trevligt AMERIKANSKT sällskap. Kul när Jessica berättade en historia för dem andra där vi varit med. Gick en sväng till Urban Outfitters också med dem, oh vad jag älskar den affären! Trevlig dag som inte slutade i något födelsekalas för Jocke utan istället slutade med början av 17 Again.

1 kommentar:

Maria sa...

Oj oj, ni får se upp för galna rakbladsgubbar, jag hade kolat vippen på en gång om jag sett det.
Filmen ser bra ut på bilden i alla fall, får intrycket att den handlar jag känner inför livet nu. Undrar när den kommer till Sverige, om den någonsin gör det.
Det låter så roligt att ni träffar så mycket trevliga människor. :) Blir så avundsjuk när jag sitter här i Hofors och ingenting händer. Men på fredag blir det De tre musketörerna i alla fall! :D:D:D