onsdag 26 augusti 2009

Brain Dead

Jag så känner jag mig just nu. Sådär lite hjärndöd. Det är tufft med skola här. Ändå var jag ledig idag. Men nu har jag suttit och läst i flera timmar. Försökt förstå. Hoppas jag inte har missat något till morgondagens skoldag. Nu blir det dusch och sova. Upp 08 imorgon och skola till 15.20 med 10 min mellan varje. Bloggar mera då! Hur är det hemma? Nå får gärna berätta lite! :)

4 kommentarer:

mor sa...

Hej min hanna, jag hoppas det blev bra med alla timmar du la ner på läsningen o att du ska hänga med i skolan men kan inte du o moa hjälpa varann? Här hemma regnar det idag.Daniels kalas blev superbra o han var nöjd. Igår börja han på bilskolan o hade sin första teorilektion, det gick bra. Såg du sms om pengarna? Lova var jättefin i sina flätor. kram kram

sweden rocks sa...

Hej fina fina systeryster! Du är i nte brain dead, bara ovan att gå i skolan igen, det kommer att gå lättare när du kommit in i det hela!!!! Här hemma regnar det. Alla mår bra, Nino har gjort ett konstverk på våran bil med en sten, aj då:)
Lova trodde att aftonbladet hette salladsbladet på flyget hem:)
Ska maila bilder till dig, men jag har inte lagt in de på datorn än och fullt upp med skola, men du får dem snart!!!
Maila om det är något som du funderar över så kanske din smarta syster kan hjälpa dig HAHAHA!
kramelikram!!!!!!!!!!!

c sa...

Du får pengarna lite senare den här gången, får inte pengar från csn förrän början av sept. Puss å hej!

Hanna sa...

Mamma: Vad bra att kalaset blev bra :) Japp, såg det smset. Tänkte svara men glömde bort det sen hade det gått för lång tid. Du får hälsa Lars och tacka honom! :) När var Lova jättefin i sina flätor?

Yster: Jag ser fram emot ditt mail :) Haha ojdå, det var inte bra med konstverket. Haha, roligt det med Lova :D