fredag 14 augusti 2009

Orientering

Igår hade vi orientering. Haha nej. Men roomie-Evelinas mamma hade frågat Evelina ifall hon hade packat ner några bra skor. Varför då frågade Evelina. Det står att ni ska ha orientering dem första dagarna svarade mamman. Men det vi skulle ha var orientation days, hahhaha :D Så kul!

Först gick vi till nån gräsplätt och skrev in oss. Fick en fin pärm med en massa papper i. Sen blev det att sätta sig i ett klassrum efter att ha följt efter rommie-Linnea dit som haft prov där dagen innan så hon hittade lätt. Mer synd om Moa som skulle nån helt annanstans helt själv också. Dem babblade en massa. Sen följde jag efter dem med ballongerna till ett annat klassrum för jag trodde dem skulle prata om aktiviteter där, men det var inte mycket om det bara mycket om det andra. Sen blev det gratis lunch på skolan med Linnea och Evelina. Var det BBQ tro? Mycket sånt här. God kaka hur som helst. Linnea varnade oss om att Root Beer skulle smaka som Jenka och vara konstigt att dricka, vilket lät inte så gott men blev tvungen att prova. Och Linnea hade helt rätt.

Sen skulle dem gå hem en stund (EFTERSOM VI HAR JÄTTENÄRA FRÅN SKOLAN, UNGEFÄR 10 MINUTER ATT GÅ. SKÖNT!) Jag väntade på Moa som kom en liten stund efter. Följde med henne och gäng och käkade lunch. Trevligt gäng med tjejer vi lärde känna lite. Utanför matsalen satt det tre människor vid ett bord där man fick gratis saker. Man lära bara svara på en lapp. Vi skrev upp att vi ville gå på deras välkomst BBQ och på hiking och så frågan längst ner vill ni vara med bibble studys every sunday, haha! Njaaee.

Efter lunch blev det en liten rundtur på campus, av gulliga små japaner med ballonger. Träffade på Rachel i ett av husen. Sen blev det nån föreläsning för alla IBS studenter som höll på i evigheter. Men det var en rolig lärare som pratade först. Mycket babbel blev de. Sen skulle alla till datorsalar, men där funkade inte så mycket så gick inte så bra. Vi följde med nån som jobbade på skolan till hennes kontor där hon hjälpte oss med lite saker. Pipeline, class drops och sånt ni vet. Låång kö där. Men gratis godis :P Och en rolig kille som heter Fredrik tyckte att man kunde grilla på spisen, som jag skrattade åt och han blev lite ledsen att jag skrattade åt hans fina idé ;]

Skolan började 8.30 och vi kom hem ungefär vid 17.30-18.00. Snacka lång dag.

3 kommentarer:

mor sa...

blir lika glad men ledsen varje gäng jag tittar på alla kort o läser allt du skriver. ...det ser jättehärligt ut, blir riktigt avundsjuk över att du har så nära till havet. Men skulle inte du o moa gå samma utbildning? Tala bara om hur jag ska göra med skype, så fixar jag det.Kram kram saknar dig

Hanna sa...

Jo, vi ska gå samma utbildning, fast kurserna komlite olika. Men Moa har bytt den nu, fast en kurs läser vi båda fast olika tidpunkter. Det är bara att gå in på Skypesidan jag la på dina favoriter på datorn och ladda ner. Sen göra som det står. D kan säker hjälpa dig! Saknar dig åh!

mor sa...

hej lovar att försöka fixa det:) kram kram. hälsa moa