fredag 21 augusti 2009

Laundry Day

Kvällen slutade fint igår med att jag och Moa tittade på filmen The Notebook. Underbar film! Ryan Gosling är så bra! Så rolig! "Get in the water!" haha! Fin film! Se den!Nu håller jag och Moa på att tvätta. 10 quarters kostar det per maskin, alltså 2,5 dollar. Det är lite hårt att man ska betala i quarters, för en del av dem är så fina så dem vill man spara. Så hårt när man växlar pengar där och får fina quarters. Men jag har fått New York och Hawaii till min salming idag, så jag är nöjd. Fick en dålig nyhet idag när jag gick upp. De Tre Musketörerna ska sluta gå efter oktober. Dem hade tidigare att den skulle gå till januari iaf, så jag och Moa hade tänkt ge varandra biljetter i julklapp. Men nu blir det inte så. Men Moas moster sa att den kanske skulle sättat upp igen i vår/höst. Hoppas! Jag är avundsjuk på Ylva Li och M som snart ska se den. För att citera mig själv efter Moa berättat för mig: "När det var sol ute, då slocknade solen inne." :P Men hoppas hoppas!

Här kommer lite foodpics, inte bara BBQ mat här inte.. :DGröt med banan. Gröt är riktigt gott! Det trodde jag inte..Pastasallad med guacamole/creme fraichesås.Vi har en sån här typisk gammal Amerikansk cool men lässkig spis. Men det funkar mycket bra. Förutom att brandalarmet går igång ibland när Linnea stekr gröt ;)
Fiskpinnar och ris, riktigt gott! Och mamma ser du tomaterna? Inga grönsakspartyn men vi äter lite grönsaker ändå =D

2 kommentarer:

mo sa...

Ja fast du klagar på mig när jag vill köpa grönsaker ;) Mycket pasta har det blivit, men med lite varierat tillbehör i alla fall.

mor sa...

fortsätt med grönt:) fast det var ju rött. puss