fredag 21 augusti 2009

En bok för mycket

Igår träffade vi några av dem som också ska läsa film och tv produktion. Pratade om böckerna man måste ha och vi fick reda på att vi köpt en för mycket. Craaap! Vi följde det som stog på hyllan vid våra böcker, och till våran kurs stod det att alla lärare ville att man skulle ha den boken. Så vi köpte den. Tyvärr. Idag gick vi till skolan för att försöka lämna tillbaka den. Det gick inte. Inte än i alla fall. Om läraren vi ska ha i kursens chef säger att alla behöver den då måste vi behålla den även om vi inte behöver den för läraren vi ska ha. Men vi får väll sälja den på Ebay eller nåt sånt i det fallet. Var en rolig tjej som hjälpte oss, hon sa att dem hade gissat pp att vi var från Norge. Fast alla typ är från Sverige, haha.
Sen blev det BBQ, nog den godaste hittils. Men för stark salsa som vanligt, och konstig pulvervattendricka. Men det var mysigt, med fin utsikt och sånt :] Träffade på den andra Jocke, Italy Andrea och Japan. Men vi missade visst något firande för att skolan fyllde 100 år. Det var därför det var en scen och dem där ballongerna där. Men vi fick i alla fall smaka lite av popcornen dem hade fått där av Jocke, haha.
Hittade ett roligt fint träd på vägen hem. STORT. Studytree!

Gick tillbaka till SB scrapbooks för Moa ville tillbaka. Sen blev det Yogurtland och underbar yogurtglass! Underbart ställe, och Rachel hade rätt mycket bättre än Pinkberry. Det går till så att man får ta en stor bägare och fylla den med en massa olika yogurtglass smaker och sen finns det hur mycket toping som helst att ta på, frukt, godis, kakor, strössel, musli och cocos. Gott kan jag lova! Inte så dyrt heller, jag tog rätt mycket och blev bara ungeför 20 kr.
Resten av dagen har innehållit lite mat, lite Rachel tid (kul att prata lite med henne!) lite Vänner, mycket Green Day, och ännu mera dator.

6 kommentarer:

mor sa...

hej fortfarande lika kul att se att du trivs o mår bra:) men det verkar vara mycket alkohol, ni är väl försiktig, det kan finnas annat skit i, men det finns bara foton på alla andra, jag vill se några på dig med. jag saknar dig enormt mycket, alldeles för långt borta.Megakram

Maria sa...

Hoppas det löser sig med boken, konstiga regler de har. Håller tummarna att ni kan lämna tillbaka den när det var så dyr.

mo sa...

Italy: "I really have to pee!" Haha!

Anonym sa...

meen mamma!

Elin sa...

Skolböcker är det knasigaste som finns! Vågar aldrig köpa mina fören kursen startat. Första dagen brukar de alltid ta upp vilka vi ska ha, vilken upplaga osv. Så att man vet riktigt. Många kamrater har handlat från nätet i förväg och då har det hänt att de fått fel bok eller fel upplaga. Tråkigt det också för det blir lite trist när de hänvisar till sidor sen.. >.<

Jag vill också äta yoghurtglass!!! ^^ Lika prima som en stallbacken special??? ;)

Hoppas allt är bra.

Hanna sa...

Hej Elin! Jag såg inte att du kommenterat fören nu, nu kanske inte du ser det här istället.. :)
Yoghurtglass är riktigt prima! Lite bättre än Stallbacken Special till och med tror jag :D