torsdag 13 augusti 2009

Livet i SB

När vi kom fram hit i Santa Barbara (bussen skjutsade oss nästan ända fram, han skulle ha gjort det om det inte var så mycket traffik, så vi slapp åka och betala en taxi) möttes vi av en gullig tjej vid namn Rachel. Våran Amerikanska roomie. Vi ringde förresten till Dave (våran house man./landlord) innan vi kom fram för det sa dem på IBS att man skulle göra. Fick låna bussens telefon av den snälla busschafören. Dave sa till mig att vi bara kunde gå in för våra roomies var hemma och att han kanske skulle komma under dagen eller dagen efter. Vad vi fattat innan så lät det som om det var jätteviktigt att gå igenom allt i huset med honom vid ankomst. Men det verkade inte så viktigt. Eftersom vi fortfarande inte har träffat honom. Han verkar inte heller bry sig så mycket om att få sin deposetion.. Iaf så hälsade vi på Rachel och kikade på det lite smutsiga men gulliga hus. Bärde in våra väskor i vårat rum, som tyvärr var det minsta då vi kom sist.. Men det är rätt gulligt. Sen kom Linnea och hälsade som hade varit i duschen då vi kom. Hon visade runt oss i huset och utanför, typ vårt fula studyhouse.

Jag och Moa funderade vad vi skulle göra med sängen sen då det var en hög dubbelsäng. Det gick att ta isär den så det gjorde vi, Rachel kom och undrade vad vi gjorde och hjälpte oss med sängen. Och till slut lyckades vi putta in den Moa lilla vrå. Träffade våra andra två roomies sen som också kände varandra innan Carro och Evelina. Resten av dagen blev det handling på Ralphs, äta tonfiskmacka och sova.

Den nya veckan började med att vänta på Dave. Igen. Efter en timme av väntan ringde vi till honom och han sa typ att han gömt bort tiden och att han skulle komma om en halvtimme. Gjorde han det? Nej. Tillslut skrev vi en lapp och satt på dörren och gick till skolan för incheackning som var lite rörigt men gick bra. Jag och Moa gick lite i affären och när vi kom hem igen berättade Linnea, Evelina och Carro att Dave varit där. Dem höll på att städa lite på gården, väll behövligt så hjälpte dem lite. Dåligt med myror då.. Men det fixade Carro och Evelina senare med lite myrspray.. Postlådan blev lite finare och vi upptäckte att vi fått post i den och en blomma hamnade på tvrumsbordet.

1 kommentar:

mo sa...

Ja, nu har vi träffat honom. Lustig snubbe. :P