torsdag 13 augusti 2009

See u later

Vad hände sista veckan då förresten innan vi åkte, en riktigt hejdå vecka. Tisdagen spenderades hemma hos familjen Westling. Blev en massa lek och Nino ville ha tacos till mat så syster fixade fram det utan att handla, duktigt. Hade käkat mammas kräftsallad alldeles innan så var inge hungrig men åt lite ändå. Sen blev det cocosbollar, in i munnen lilla vän. Carro åt mest. När ungarna sov blev det Vänner och sen en massa prat. min underbara syster! Blev sent så sov över där. Dagen efter vaknade jag av gulliga ungar som härjade på övervåningen. Blev frukost, lite bärplocking och Spöket Laban. Sen blev det pannkakslunch och efter det fick jag se Lova cykla utan stödhjul och Nino duktigt. Cyklade hem och tvättade och började med packningen. M&M kom hit (jag vann! Och behövde inte åka till Likskogen..) Vi gick till Stallis och käkade glass som mamma gav oss som förslag. Syster ringde till mig där och sa att jag skulle följa med Anna,Petra och Elin ut. (Först var planen att vi skulle sitta på en uteserveringen men den ändrades till att vi skulle gå ut i Sandviken, tänkte att jag skulle spara min pengar och bara vara med dem innan dem gick ut) Söta syster!

Anna skicka sms och sa att jag kunde komma tidigare för C och dem var där så skyndade mig och så skjutsade M mig dit. Lova och Nino satt och sminkade Anna och sen så sminkade Lova mig. Blev riktigt fint :D Elin kom och lite senare gick vi till Annas syster. Lite senare kom Petra också och skrämde mig haha. Drack äckelvin och hade det riktigt trevligt och berättade en massa hemlisar. Sen blev det buss och lite engelska till Sandviken. Dansdans och sen kom Emelie och hämtade oss. Riktigt rolig kväll!

Mådde inte helt bäst när jag vaknade dagen efter. Packade, hade tacoslunch med mamma, packade lite mera, M&M kom, packade mera, Anette och Johan kom, gick till Ica för att möta C,L&N, handlade, sa hej då till M och sen hem till familjen Westling för hej då middag. Jag hade fått önska mat, så det blev kyckling Á La Carro. Goottt! Och riktigt mysigt var det att äta på deras altan :)

Och efteråt blev det Cocosbollparty, haha :D Bara en till.. Kikade såklart även på Spöket Laban (*2) som också käkar cocosbollar.

Pappa kom förbi en stund så sa hej då till honom också. Och Lova var vaken riktigt länge och gjorde snygga flätor med mig med sin roliga maskin hon fått av Anna. Hon kan räkna till 10 på engelska också, så duktig! Sorgligt när Nino och Lova skulle gå och lägga sig. Blev en till fin Vännerkväll sen.

Carro skjutsade hem mig, och hon vågade inte kliva ur bilen utanför mamma så vi sa hejdå innan vi klev ur bilen. Så fint. Men sen när hon släppt av mig utanför mamma hoppade hon ändå ut ur bilen, riktigt fint och riktigt sorgligt var det. Älskade älskade underbara syster! Några killar som ropade hejdå också haha. Upp och packa lite till och försöka sova lite..

På fredag morgon blev det att säga hej då till mamma och också när Moas familj kom och hämtade mig. Carro ringde till mig på flygplatsen så pratade lite med henne och medLova som sa att jag skulle akta mig för hajar när jag badade :D Miss u all! <3

Inga kommentarer: