onsdag 9 september 2009

Låång skolvecka..

Så var ledigheten slut. Skola imån igen. En dag, sen är jag ledig igen :P

I söndags åkte jag och Moa till det där gulliga huset igen. Phil och Alisha kom och hämtade oss. Haha rolig bilresa! Alisha försökte hitta en bra låt på radion och tillslut hittade hon en, Phil vände sig bak mot mig och gjorde en rolig min om vad han tyckte om låten haha. När vi kom fram var det bara Cliff där. Och blev vara vi fem plus Dylan som bor där. Rätt mysigt faktiskt. Först satt vi i köket och käkade en massa frukt och kex och pratade. Sen berättade Cliff om sitt liv, lika intressant som vanligt att höra om deras livshistorier!

Igår var det Labor Day så ingen skola. Plugga lite. Extremt lite. Men på nåt vis gick hela dagen ändå. Tillslut gick jag och Moa ut på en promenad. Gick en annan väg för omväxling skull. Ner till piren kom vi där vi bestämde oss för att käka Fish & Chips som vi funderat på att ta ett tag. Så gott! Efter det gick vi lite längre ut på piren och satt oss ned vid kanten, mysigt men lite lässkigt. Såg pelikaner, en cool människa och nårga sälar/sjölejon, fattade inte riktigt hur det hängde ihop ifall det var samma..

Idag gick lite efter 10 när Moa gick till skolan. Skrev lite på min sammanfattning till Audion iaf. Typ bara halva kvar nu. Moa ringde och dem hade som vanligt fått sluta tidigare, sen kom hon och Sandra hit. Var här en stund och sen blev det ut och leta datoraffär utan lyckat resultat, Donken lunch dem andra två (jag hade käkat nudlar precis innan så jag nöjde mig med sprite blandat med lite saker, Sprite och PowerAid gooottt :P), lite affärstrossande och så. fin dag. Hem och läsa obegriglig Cinematgraphy sen. Hoppas DaVega går igenom det imorgon! Och klockan åtta satt vi klistrade framför tvn för 90210 ssong 2 hade premiär :D Tittade på nya Melrose Place efter det också men det var inge vidare. Hur som helst, coolt med Amerikansk tv! Nu ska jag läsa lite läxa och sen blir det sovtime.

Inga kommentarer: