måndag 28 september 2009

Är inte det i Mexico?

Oj, vilken rolig helg det har varit! Mycket plugg har det blivit men mycket kul också. Och en del plugg är kul. Som cinematographyn läxorna när man fattar dem. Då är det spännande att försöka hitta fina ställen att filma på och vinklar att filma från och vad som ska hända under dem där 5 sekunderna varje del i assigmenten ska vara. Igår och idag var sånna filmdagar. Idag kom Sandra hit så filmade med henne. Är klar med denna veckas assigment nu i alla fall. Ska bara göra skirvparten också. Men nu håller jag på att fixa lite mat till mig och Moa och sen ska vi på Live culture där Alex ska spela. Han är duktig! Måste skriva klart audion sen när vi kommer hem också. Och läsa ur cinematographyn boken. Det ser jag inte fram emot.

Igår på dagen blev det Sport Day/BBQ i Isla Vista med Bridget gänget och University of SBs version av Bridget. Det var dem som bjudit dit oss. Jag och Moa var inte riktigt så pigga och taggade direkt att vara trevlig och prata med alla. På någotvis gick vi aldrig och la oss kvällen innan, inte pluggade jag heller. Men det var roligt att träffa allt folket igen. Som Yuri, Calle, Phil, Katie, Jessica och alla dem och Cliff som vi åkte dit med. Han hade en peng i sin sko. Jag fick aldrig veta på varför. Kanske en början till en miljon. Han kunde dock inte gissa vilken stat det var på pengen om det nu var en quarter. Men han har rätt, det vore imponerande om han hade kunnat göra det. Jag och Moa stannade i kvar hela tiden utan tog en buss hem som Phil snällt skjutsade oss till för att hem och filma. Mötte Calle som cyklade förbi på Daisy som nog skulle gå på dansparty på kvällen.

Sen på kvällen igår blev det IV igen. Men denna gång för det som IV är mest känt för. Men mer om det en annan gång när jag laddat över bilder och så. Underbart roligt var det i alla fall med bland annat Ian, filmproooooooduction, den skrattande killen och roliga Filip och Ellie.

Nu blir det snabb mat och sen kila iväg! Puss hej som James Crosby skulle ha sagt. - Åh vilket hel Americanskt namn han har. Så kul att säga! Och han lät svensk när han sa det också. Han måste ha övat länge.

1 kommentar:

mor sa...

hej hej kul att höra att helgen varit rolig. Själv har jag kollat när brynäs fick stryk, fast det är ju ingen nyhet, direkt!!!Idag börjar Daniel att praktisera på Brända Bocken i Gävle, åkte 06.15 bussen imorse, han kommer att vara helt slut tror jag. Nu ska jag till jobbet Kram Kram