fredag 1 augusti 2008

Första augusti

Snart ska jag sova, fast inte så länge tror jag. Till 11.30 ungefär. Sen ska jag titta på solförmörkelsen som nog inte syns. Man skulle vart i Ryssland. Men man kanske ser månen lite grann.. Efter det blir det sova mera, klaaart.

Körde nästan hela natten, förutom när rullbana 2 började krångla. Som vanligt då :P Den krånglade redan när jag kom men det gick att köra. Fick ha ner matarverket ibland bara, haha. Men efter ett tag blev det dags att ringa el. Tror inte jag ringde dit nångång förra sommaren, denna sommaren har jag gjort det hur många gånger som helst..

Haha, roligt när Johan sa "stop ett tag" på snabben och så var det stop i typ en minut ;d Sista götet blev ett skrotgöt, lite svårt att klippa upp då.. Fastnade hela tiden.. Hann inte klippa upp den innan den blev för kall.. Sen efter det blev det kväller, ungefär vid 5. Fast stannade kvar och väntade på Sussanne som skulle byta av mig. För var inte säker på att hon visste hur allt funkade nu. Och det gjorde hon inte heller, så hon var glad att jag stannat. Fick ett tack, men det är luuungt (: Kul och visa det nya, andra gången jag gjorde det.

Körde rätt mycket igår också och så slutade vi tidigt. Just nu kommer jag inte ihåg mer från det skiftet.. Kanske inte hända så särskilt mycket mer.

Har en ny underhållning när jag cyklar hem från jobbet. Råkade ju doppa mina hörlurar i olja så måste ju göra nåt när jag inte har nån musik.. Min nya syssla är att försöka himmla med ögonen åt bilar som åker för fort, haha :P Måste skaffa nya hörlurar snart! Har ju dem man fick med mobilen, men dem är så konstiga...Räcker ju inte fram.. :/ Nu blir det Friends, det två sista avsnittena av säsong 8, Rachel ska ha barn! Nån annan som fått barn är Erika&Timmo, Grattis! :]

Det finns vatten på Mars!

Inga kommentarer: