söndag 31 augusti 2008

End Of And Era.. Igen..

Och så var ännu än end of en era här.. :/ Sista skiftet på Ovako gjort nu. Så sorgligt! Kommer sakna det! Superkul att jobba där. Har varit en helt underbar sommar där! Jobbat där i cirka 5 månader, nästan ett halv år.. Har gått riktigt fort. Även om jag är känd som den försiktige så kommer jag sakna alla. Fick träffa "snyggingen" en sista gång också. Hon var glad för att jag kom så tiddigt, men jag var inte så tidig.. Sen funderade jag över om hon var inronisk men snyggingen kan väll inte vara ironisk.. Dem hade inte kört med "halvautomatiken", jag berättade att vi gjorde dte igår. Hon sa att det bara krånglade för dem men jag fick göra hur jag ville. Så jag körde med automatiken, slipper man göra så mycket^^ Krånglade tidigt i hyveln, så var inte så mycket körning i början men sen körde vi hela dagen ända till 13.20 ungefär. så fick sluta lite tidigare:) Hade med mig massa ätbara godsaker sista skiftet till ära :] Roligt dörrhandtag dem fixat också. Första rastevägen jag hade sa Holger i fikarummet:
"Blir det stop i tolvhundra snart då" Jag fattade ingenting, men han skojade för att det blev stop hela tiden förrut när Mumin körde, haha :D Rolig Hogga han! Sen på en annan rast bläddrade han i en tidning och såg ett par byxor i kiltmönster och sa till Tommy att han hittar ett par byxor till dem :D Han gillade inte heller Tori Spellings barninredning, jag skojade att jag skulle göra om hemma till det. Det var helt rosa, haha ;D Blivit modig dem sista skiften också och vågat gå vägen genom verket till fikarummet istället för vägen genom ämneshallen som jag brukar. Hade det som mål för ett tag sen men det var roligt att gå där lite lässkigt bara men fortsatte att gå där ;] Var inte Truck-Tommy på trucken idag eller igår heller. Lite paff man blir när nån annan svarar, haha. Men sorgligt att inte få prata med honom nå mer :( Hann inte med att känna hur sorgligt det egentligen är idag, kände mest tröttheten och stressheten.. Man skulle ju lämna in paserkortet med kuvertet med allt annat som man skulle lämna med internposten utanför verket. Så var inte säker på att jag skulle komma ut ;P Men det gjorde jag. Satt mig in i det amerikanska presidentvalet idag också, haha =D

"Säg inte farväl. Jag står inte uuuuut. Jag har haft så kul i erat sällskap" - Hunder Rollo, jag kände igen mig lite där. Barnkanalen ska det vara!

1 kommentar:

Anonym sa...

Tack for intiresny Blog