lördag 16 augusti 2008

Hänt Extra

I måndags var det barmarksträning igen. Roligt roligt. Först när jag kom satt Therese I och Maddek där, roligt att träffa dem. Emelie kom åkandes på sin moped, Maddek trodde hon skulle ramla ;D Sen kom Therese H och Maddek gissade rätt att det var hon. Hon gissade också rätt (delvis eaf, haha) när hon sa att Nettan sprungit hit. hon är bra på att gissa hon! Sprang 2.5:an igen, jobbigt! Gick lite också, hoho.. Pratade Pride med Therese H, skoj. Sen körde vi lite till fast utomhus denna gång, hade lite träningsverk efter men inte alls lika mycket som förra gången och den gick över på en gång. Fin kost jag hade innan träningen då ;P Chips med dip... På tisdagen sov jag till nästan klockan fem. Sen kom Maria hit en stund, tittade lite resor till Stockholm. Sen blev det att åka till jobbet, kom senaste gången jag gjort tror jag men det var ändå ingen körning så gjorde inget..
I onsdags sov jag bara till klockan 14. Spenderade några timmar framför datorn och teven innan det blev dags för träning. Kul med inlines. Första matchen var det jag, Elna och Emelie mot Micke och nya coach. Vi förlorade tyvärr.. Sen tog vi paus.
"Vilken storlek ska du ha då?" - Krisse
"Den som passar" - jag
"Det måste fan vara den bästa storleken" - Nya coach Haha ;D
Hade lite svårt att bestäma oss för vilken färg vi skulle ha, mörkblå eller ljusblå blev eaf tillslut den ljusa, den var snyggast!(:
När vi haft paus ett tag började det regna. Jättemycket på en gång, så vi ställde oss under tak. Sveg tror visst att dem är riktigt bra fast dem har simflaggor i taket i sin ishall. Dem vill möta oss i träingsmatch, men dem får komma hit då. Haha, det sa alla.. Dem byggde säkert sin ishall över ett badhus, haha^^ Sen såg jag en regnbåge och lite senare körde vi igen. Denna gång jag och nya coach. Micke är inte längre Newman =P Vi förlorade tyvärr, men bra var vi! [: Sen berättade jag för Emelie och Elna att jag skulle på bio nu. Och att jag egentligen inte ville se Mama Mia som vi skulle se men gick för att M&M gick med mig på Narnia. "Barnarnia?!" - Elna som inte visste var Narnia var, haha ;D Cyklade snabbt hem och där var Maria redan. Duschade snabbt av mig och sen åkte vi. Fanns bara två biljetter kvar till Mama Mia när vi kom fram.. Sen stod vi jättelänge och funderade om vi skulle se en annan film och i så fall vilken och när vi väll bestämde oss för att se Arkiv X filmen hade den redan börjat. Så köpte popcorn och min favoklubba och gick till Donken och åt^^ Körde lite popcorn kastning men jag var inge vidare bra på att fånga.. Var tre engelsmän där, tror dem tränade karate. Sen gick dem förbi McDonalds flera gånger och en gång helst plötsligt ställde sig en jättenära fönstret och vinkade, han var lite lik Johnny Rotten, fast en blond och smalare variant.. Sen stängde dem och vi åkte hem. Fastnade utanför Mo väldigt länge. Lyssnade lite dansband och tittade på lite stjärnorbland annat. När jag kom hem började jag titta på första Beck filmen som jag lånat av Lb, Gunvald är så bra!

Inga kommentarer: