måndag 25 augusti 2008

Damn Hansel

Grattis LB! Visserligen en halvtimme försent men.. Är på jobbet, ingen körning just nu. Om jag har läst den där sidan rätt så ska vi börja om ungefär 25 min.. Just kört lite Såg3, var bra fart. Ibland kan det gå lite snabbt och sågen inte hinner med. Truck-Tommy ringde just, lika roligt att prata med honom. Hoppas han hinner täömma mina brukar innan vi kör igång igen, det skulle vara fint. Idag var det körning när jag kom för första gången på länge, men då var det hon med långt hår och inte Erika som körde. Jag som skulle fråga henne om den där sidan.. haha, dem är ju aldrig här dem får alltid gå hem tidigare. Idag om jag räöknat rätt så har jag sista rasten, men mina räkningar brukar vara fel rätt ofta.. Krångligt att räkna ut rasterna alltså, fast det borde vara värsta enkelt. Efter som jag på två timmar har en halvtimmes rast. Rätt mycket körning igår. Fast glömde mina bullar och kakor jag fick med mig hem från kalaset hemma. Men idag är dem med :] Fast kakorna har blivit lika mjuka, men dem var godare då enligt Maria. Fast kan inte riktigt hålla med där.. En gång i fikarummet igår sa han jag inte kommer ihåg vad han heter just nu:
"Syns att du lyssnat på musik igen"
Jag fattade inte vad han menade men det var ju för att jag skrivit på handen igen, haha. Fast denhär gången hade jag lyssnat på ett annat sätt. Skrivit ner lite låt text istället på handen, självklart från Hedwig And The Angry Inch. Fast orkade inte förklara allt det för honom så sa bara ja vilket ju var sant fast på ett annat vis. Roligt att han kom ihåg att jag brukar skriva låtar på handen. Var ett tag sen sist nu. Släporna krånglade igår också. Fatsnade två gånger. Det var nåt dem fastnade i mellan rullbana 41 och 42. Första gången var bara el här och fixade så det funkade igen men ett litet tag senare hände samma sak så fick mek komma. Det var lätt fixat. Var nåt luftgrej som inte var inställt som det skulle, fattade inte riktigt vad Holger sa..

Förtsa gången jag bloggar här den här sommaren. Vågade tillslut idag. Blir lite pinsamt om nån läser och efter att jag skrivit det blir det ännu mer pinsamre haha =D Imorse efter jobet cyklade jag hem och drack varm O`Boy och tittade klart på Hedwig filmen. Hittar ju inte Friends skivan jag är på, brukar ju alltid titta på Friends när jag kommer hem från ett nattskift. Igår blev det istället sista avsnittet av Buffy. Säsong 3 är nog den tråkigaste om jag måste välja. Men ändå underbart bra! Så sorgligt när Angel gör slut med Buffy.. Och sen när han kommer på The Prom. Efter jag sett klart filmen loggade jag in på Bilddagboken och upptäckte att Mo lagt upp bilder, yey! Så blev kvar där ettt tag. Gick och la mig ungefär vid 8. Sen vid 14 fick jag sms av mamma om jag var vaken så ringde upp henne och sa att jag var det nu ;D Hon undrade om Heroes som Tv4 + visade dem sista avsnittet av säsong 1 på idag. Hon fattade inte riktigt, så undrade om det var från början dem visade, men så var det ju inte. så nu har hon lånat några avsnitt av mig. Men alla funkar inte :/ Ska se om jag kan lära mig hur man lägger in från skiva på hårddisken, för pappa har ju alla avsnitten. Sen somnade jag om och vakande vid 16.30. Mo skulle komma snart och lite senare också Maria. Vi tittade på Hedwig And The Angery Inch, tredje gången för mig sedan i torsdags kväll. Men den är verkligen så bra! Och vilken bra tolkning vi kom fram till, så måste det vara! Eller okek det var mest Maria som kom på den, men det var riktigt bra! Sundsvall, ni ska vara glada över denna smarta tös! Sen skyndade vi oss och tog ut pengar, åkte hem till Maria och hämtade mitt Wii Fit. HAPPY TIMES! Äntligen! Maria hade hittat det någonstans i Sundsvall och ringde och frågade mig om hon skulle köpa det åt mig. TACK! Mo knöt av sig sina skor och kom upp från trappan, då var vi klara och skulle åka igen haha. Sen snabbt vidare till Ankkiosken. Köpte glass och hann sitta där i kanske fem min. Sem blev det jobb för mig, sista nattskiftet.. Sorgligt! Dags att köra igen nu, och det stämde! Har rast nu också.

1 kommentar:

Anonym sa...

Det tar jag som en komplimang ;D
Varsågod det var så lite så, jag visste ju hur gärna du ville ha spelet.