tisdag 18 december 2007

En månad!!

Var till doktorn idag. Hade tid 14.00 men vid 14.30 fick vi träffa doktor Hampus. (Inte doktorn som opperarde mig som jag trodde jag skulle träffa) Jag tror att det var samma kille i väntrummet som förra gången vi satt och väntade. De var eaf väldigt lika.. Hampus sa att det såg bra ut men att jag nog inte skulle börja med hockeyn förens om en månad. Det ganska mycket förstörde dagen. EN MÅNAD!! Slipper eaf fotgrejen. Skönt fast nu kan jag inte gå nå mer. JAG VILL KUNNA GÅ!! Först kunde jag gå, sen inte, sen lärde jag mig det igen och nu kan jag det inge mer.. Och jag orkar inte med kryckorna så blir att hoppa på ett ben ;P
Köpt klart alla julklappar nu eaf, skönt! Mamma ringde och väckte mig imorse vid nio ungefär. Duschade, vilket det under tiden plingade på en gubbe på dörren. Öppnade inte. Trodde att det skulle vara radon gubben men dem skulle gå in i lägenheten även fast man inte öppnade och det gjorde han inte. Så kanske var en av dem där.... Sen åkte vi in till Sandviken och handlade innan. Efter sjukhuset handlade vi mem fast i Valbo. Men det är riktigt krångligt att handla med ryckor, dessutom var jag så hungrig och så trött. Såg massa jag kände igen. Maria & hennes kusin, Krisse, Kung Rickard (tror det var han) och några till.. "Hanna är sur. Hon vill inte ha korv" - mamma till Maria efter att jag inte ville ha korv ;P Det är jobbigt nog att gå med kryckor!! Jag tror foten svällde lite, fotknölarna syntes inte lika bar när jag kom hem och jag kände inte skruvarna lika bra heller..

Nu ska jag titta på Ghost Wisphers och sen sova. Första natten på över sex veckor utan gips eller fotgrejen.. Skönt!!

1 kommentar:

Elin sa...

Hej hopp! Stackare som måste släpa på en bruten fot. Kan tänka mej att det är riktigt risigt faktiskt.. Men skönt eaf att bli av med "klumpen" :) Btw, Lange kommer hem imorgon och i helgen kanske vi alla borde träffas och dricka glögg, käka pepparkakor och vara allmänt glada? Kraaamen.