onsdag 17 augusti 2011

Touched by an 'A'-ngel

Onsdag idag och onsdag betyder nytt Pretty Little Liars. Alltså är onsdag en fin dag. Säsong 2s 10onde avsnitt var det dags för idag och jag är lite rädd för att det snart blir säsongsuppehåll. Det kommer bli jobbigt. Jag vet att jag skrivit det många gånger förrut men jag vill ha svaaaaaar. Avsnittet var helt okej.

Roligast var Hanna och Mona. Synd man inte fick se hur dem förlorade hästarna haha.. Ska bli spännande att se vad hennes stepsister ska hitta på nu. Vad jobbiga människor det finns, ägna dig åt något roligare istället. Tycker inte Hannas pappa ska gifta sig. Det borde bli han och Hannas mamma igen i framtiden!

Välldigt odd och fult med Ians, Jasons och Garrets club. Först att dem bestämde sig för att nu har vi oss en club, hur gick det till? Och sen att dem gick igenom allt dem var tvungen för att få med det i yearbooken. Men kanske någon av dem jobbade med den. Men om det var hemlig club varför ville dem ha med den yearbooken? Även att Spencer bara hittade den t-shirten på en gång. Hon kunde väll ha letat lite först i alla fall. Spännande när Garret besökte Jason, jag vill veta vad dem snackar om! Och hur hänger Jenna ihop med allt? Och den största frågan av dem alla, HUR kunde hon veta att Spencer och Tobey tittat i yearbooks!? hallåeee hon är ju bliiiiind. Dessutom borde inte Spencers mamma ha ropat på henne ifall Jenna kom dit för att träffas.

On another note, Ezra var mycket fin i detta avsnitt. Fint att Spencer pratade med honom när hon kände sig orolig för Aria och Ezra for till Jason för att hämta henne. Dem får inte göra slut. Även om Jason är fin på ett sätt med, han är fortfarande lite mystik men jag tror inte han har något med grejorna att göra. Han hade ju en fin förklaring till fotona med. Men att han kunde vara så säker på att det var Alison som tagit bilderna bara för att han hittade filmen i hennes rum?

Inga kommentarer: