lördag 13 augusti 2011

Stop doing that. Looking at me. You're watching me watch the movie. It's creepy.

Så har det gått en vecka. Mycket skönt att få lite distans på det. Något jag planerar att inte testa igen. Flyttade in på soffan och där har jag bott sen dess. Vet inte varför men det känns lite bättre där ibland bara. Annars så har jag,

Måndag: Blivit bjuden på tacos hemma hos mamma och tittat på film med henne och Lb.
Tisdag: Kom Maria och Moa hem till mig och körde lite klassisk roomieing. Vuxna blev vi med när vi för en gång skulle inte lagade tacos ihop. Istället blev det lax, färskpotatis, sallad, sås och majskolv. Riktigt gott! Blev att titta på Allsång På Skansen för att Albin och Fredrik var gäster, mycket fina var dem.
Till efterrätt blev det Marangswisch och Gilmore Girls. Inte klarade vi Marias bedtime heller men det blev bra ändå.
Onsdag: Vaknade upp och käkade leftovers innan vi vandrade till bruket och Hofors Hc där Moa skulle ta spruta. Tog välldigt lång tid så jag och Maria blev lite oroliga att Moa svimmat men så var inte fallet. Träffade kusin Victoria och Olivia där. Träffade mamma med fast innan, visste ju att det skulle hända något på vägen.
Hem till mig igen en stund innan Maria skulle hem och jag fick fint besök av syster yster och Lova.
Följde med dem hem till mamma och blev bjuden på hemmagjord pizza, världens godaste. Tittade på Grease där bland annat som visades på tv. På kvällen kom farmor, Lennart och pappa till Hofors så hängde en liten stund med dem.
Torsdag: Elinreounion! Möttes på bruket och käkade lunch. Från lite efter 14 satt vi där och stannade nästans ända tills dem stände klockan 18. Mycket att prata om, vad har hänt sen sist, vilka gick vi verkligen med i skolan, politik och framför allt TVSERIER. Efter det gick vi en liten omväg hem till mig och satt här några timmar till.
Fredag: Moahäng. Datorfix.
Lördag: Är hungrig. Frulle plus Angel. Sen promme med podd.

3 kommentarer:

Maria sa...

Vad finfin bloggen är!!! Nu kan pappa gå in på den också när du tagit bort dina förra hemska tapeter :P
Löste det sig med datorn? Jag tänkte smsa sen när jag lagat matlåda men jag är lite tom i huvudet efter tolvtimmars arbetsdag så jag har förmåga att missa att göra typ allt förutom att somna på allehanda ställen. Love you! Puss!

Hanna sa...

Taaack! Kände att det var dax för en bloggbotox igen. Men det är svårt att göra header utan photoshop men jag lyckades.. Inte världens finaste men..

haha det kan han göra. Fast det var riktigt fina tapeter men kände att det var dags att byta nu när den nya säsongen är här och allt.

Det löste sig. Jag tänkte svara (som så många gånger förr) men tror jag var på affären då och tänkte att jag svarar sen. Den segade ihop sig totalt, så jag sparade över allt på andra hårddiskar i safe mode där det gick att gick att göra grejor och sen efter ett tag funkade den som vanligt igen. Tror den varit lite för full lite för länge. Så jag behövde inte göra någon återställning. skönt!
Love you too!

Maria sa...

Vad bra att det löste sig med datorn! Återställning är ju ganska läskigt att göra så det är ju skönt när man slipper. Nu måste jag skynda mig till jobbet. Ha det!