söndag 3 april 2011

Slå er ner

Egentligen vill jag inte blogga. Blir så glad när jag kommer in på bloggen och ser inlägget nedan överst. Men som dem där som brukar säga så säger, the show most go on.. hah.

I torsdags fick jag jobba. Jiho. I Roberts. Lättare att cykla nu I must say. Ny avdelning också. Den med dem mista barnen. Söta är dem! Vi var ute mycket så fick träffa alla andra sötisar igen med. Fast ingen Lova och Nino för dem var inte där. Men efter att ha blivit bjuden på pizza av pappa och lekt datorgeni hemma hos Annette i fredags fick jag träffa dem med. Dem kom springades mot mig på bruket och syster bjöd in mig på myskväll. Tittade lite barntv, Amigo! och se när dem sov tittade jag och syster på Sex And The City. Sov över på soffan, att vi inte tänkt på det tidigare..

Lördagen blev fin den med, lite trött bara. Blev bjuden på god hemmagjord pizza hos mamma. Tittade massa tv med henne innan jag somnade på soffan.

Idag har jag städat! Och käkat pizza och spelat biljard med min kusin, hennes dotter, Annette och min andra moster Lena. Bäst var vi på biljard alltså. Körde lite egna regler sådär. Två gubbar som tittade en stund skrattade åt oss.. Dem vi bordet bredvid hann spela hur många omgångar som helst innan vi var klar med vår första. Men tillslut satte jag den sista bollen och gav segern till mig och Annette. Hurray!

Hängt med Lova och Nino resten av kvällen. Första hemma hos dem, sen gick vi och handlade (fick hänga behind the scenes på Ica lixom höhö) och nu sover dem i min säng.

"Jag vet inte om jag har en till påse"
"Men du kan väll titta"
"Jag vet att jag har en till påse, men då måste ni sjunga snälla snälla snälla"
höhö. Det är så det går till!

Inga kommentarer: