onsdag 6 april 2011

"Du är alltid så fin när man kommer. Med klänning och allt. Ska du på kalas?"

Hah. Moa var rolig idag när hon kom. Kanske för att hon är så van att se mig i mjukisbyxor. Det har jag nog oftare än klänning. Sen var det min tur. "Han är jättelik Fredrik Wikingsson. Fast det syns inte".

Tog sällskap till bruket när hon skulle till jobbet sitt. Jag svängde in hos mamma och snodde ett kuvert som jag alltid gör denna tiden av månaden. Där var även Lova och Nino så hängde där ett tag. Vi hade förresten en superfin måndag ihop. Massa barntv, tog en kort promme till Statoil och köpte glass, tittade på ur som Nino valde, körde lite karateugglan. "Tror du jag kan stirra och sparka samtidigt" Men roligast var när hon frågade "Kan du stå på bakbenen, Nino?" (Tror han var en hund) haha underbar humor.
På kvällen var det så äntligen dags för smfinalen att börja. Pappa kom hit och vi såg vårt Färjestad vinna. Men det var allt en odd match och Färjestad tappade fokus från första perioden till andra och tredje. Men som tur vann vi redan i första. Jag älskar Färjestads passningsspel. Det är vackert och alldelss underbart. Dem vet vart dem har varandra, familjen.
Stort hjärta. Hårt arbete.

Inga kommentarer: