måndag 25 april 2011

"and you should never hurt the feelings of a brutal killer.... Actually that's pretty good advice"

Jag kan väll också önska en glad påsk. Äntligen är den snart över! Evighetslång har den ju varit. Känts som söndag i flera år. Tänkte innan jag skulle sova igår att ja jag kanske får jobba imorgon men så nej. röd dag. Lite kul att vi kvinnor har ganska många röda dagar om året. heeeh. undra varför påsk och sånt är kallade röda dagar?
Krukan innehållande massa godis fick jag iaf av mamma. Fast hon lurades och sa att vi är för gamla för sånt! Kanske vi är också. Neeee!
xxx betyder jag älskar dig berättade mamma. På hennes språk. 

Igår vaknade jag rätt tidigt och gick upp hyffsat. Vid tolv träffade jag Petra och Anna vid Hofors ända fikaställe SOM VAR STÄNGT. SKITSTÄLLE. Så vi satte oss i Petras bil och for till Speed istället och käkade en glass. Finfint väder och finfint sällskap som jag inte träffat på länge.
När jag kom hem kom pappa förbi en stund. Och så skickade mamma sms att hon ville bjuda på mat. Så drog dit en stund senare. Käkade god mat, hängde på balkongen och tittade lite hockey.

Idag har dagen bestått av en 1,5 timmars lång promme. Käkade hamburgare när jag kom och kikade ett avsnitt Buffy. Nu tänkte jag ta mig ut på en till promme. Jag hoppas att det blir så att jag får njuta av senaste av detta med. Mer om det en annan gång!

Inga kommentarer: