fredag 15 april 2011

"Asså du är skitsnäll"

Jag har märkt att "Det är tur jag lever efter mottot, det går som det går. Annars hade jag varit sjukt nervös nu." som jag skrev två blogginlägg ner lätt kan mistass för att handla om Färjestad. Så är det inte. Där går det inte som det går. Där går det och så blir det en fin liten en vinst. Mitt motto är för andra ovinnigagrejor.

I alla fall så har jag ons-fredag varit vikare för internationella gruppen på Värnaskolan. Lässkigt, svårt men ganska roligt. Mest varit jag och en kille för dem andra var med sina vanliga klasser. Den här killen han gillar inte nya. Men jag won him over så att säga. Rektor Barbro herself har sagt att det ska jag ha beröm för. För det är det inte många som gör. Så det var roligt att höra! Hon frågade mig också vad jag hade för knep, men jag visste ju inte ens att ha var så jag har inte riktigt haft någon strategi. Något som var lite tråkigare var att jag inte fick några instruktioner över vad dem skulle göra på lektionera så fick inprovisera så gott jag kunde ibland.

Lite udda att sitta i lärarrummet och vara en av dem andra. Idag när jag satt där helt själv på lunchrasten kom det in en gubbe och gav oss ett påskägg och önskade mig glad påsk. Jag funderade på om jag skulle ta med mig påskägget hem.. Det var ju trots allt bara jag där så han gav det ju typ till mig och det var ju ingen där som visste om påskägget ändå.. Har målat påskkort idag också. Riktigt fina. haha.

Inga kommentarer: