tisdag 19 april 2011

Deadspace.

Rolig lördag indeed. Började med lite barnis och Nino och Lova häng. Sen byttes det ut mot Moa och Maria häng. Och på kvällen blev det mer häng med M&M plus Emma plus lite dryck plus lite beerpong plus lite bråk om musiken. PARTYMUSIK ÄR MUSIK SOM ÄR BRA! Och inte musik som är dålig som ni helt plötsligt tycker blir bra! Jag vet vilken dy hon varit i är alltid bättre än tex Auqa i alla tillfällen. Sådärja.
Fina samtal också, bland annat om min kärlek till deadspace heeh. Sen sa jag till Marias föräldrar att dem hjärntvättat Maria och slängde igen bildörren till bilen dem satt i. haaah. Alltså för att dem håller på Brynäs. Emelie verkade rädd för mig. Eller så var hon inte glad för min skull att Färjestad vann. Jag gick fram till några poliser och sa "ni är väll i alla fall glad att Färjestad vann?" dem tittade på mig lite mystiskt och sen sa en av dem att han var det. Sen hittade vi på Fredrik som ville ta sällskap mot Staoil i hamburgerkön och gick hem. En odd man kom ikapp och sa odda lite lässkiga saker. Sen blev han toanödig och gick hem. Då kom Jenny och snackade lite om handboll och lite om barn istället. Här får ni de fantastiska bilderna jag tog kvällen till ära.


 DEADSPACE. VACKERT.

Och så vart det några sånna här bilder. Men jag skonar er lite.

2 kommentarer:

Maria sa...

Men jag har ju dålig musiksmak i vanliga fall också, så för mig blir det inte lätt :P

Hanna sa...

Ja, för sånna som dig är det inte lätt! Det är tur du har en kompis som mig som tvingar dig lyssna på lite riktig musik ibland också!