torsdag 7 oktober 2010

Luke I'm your uncle.

Hej och hå! Jag håller på att tvätta. Trååk. Hängde hemma hos Carro, Lova och Nino igår. Riktigt roligt! Det är inte mycket som slår zombie-Lova! Och så blev jag bjuden på god lasagne, fast Carro blev missnöjd med den så jag har lovat henne att hon ska få bjuda mig på det igen. Fick med mig en matlåda hem också som jag snart ska käka till lunch, great! Fick besök av mamma en stund också och tittade på Halv Åtta Hos Mig. Mamma hade riktigt analysat alla som var med. haha! Medan Carro la barnen tittade jag på nya säsongen av Bonde Söker Fru. Lite missnöjd blev jag allt. Ingen bonde verkade underhållningslovande.
JAG SAKNAR KARL PETTER! (som har jag fått höra :O är Richards systers pojkväns kusin! wooow. Stor fest röstar jag på!) Jag och syster bestämde oss för att kika NileCity men fastnade på Fejjan. HAHA! Underhålling. Det var krig. Det slutade dock i fred. Eller? Och med att Emil sa att han tycker att Billie Joe är gullig.
 "you know Darth..pure evil. do you know Arth...Darths older brother.." - C
"Luke i´m your uncle" - H
Kvällen i ett nötskal ;)
Det här så roligt. HAHA!
 I förrgårskväll började jag mitt Harry Potter maraton som jag skrev för ett tag sen att jag skulle ha. Första filmen är så charmig. Dem är så små och gulliga! Ron är min favorit!

1 kommentar:

felicia sa...

Älskar Harry potter filmerna :D!

svar: jag ska börja läsa tvåan nästa vecka ska låna den av min lärare :). Nej, jag har inte sett själva filmen men har sett några klipp från den som finns på youtube. Men inte hela filmen... Men det måste jag göra :).