onsdag 6 oktober 2010

Är du imponerad på mig nu moster?

Det var som jag trodde jätteroligt att vara barnbakt igen. Behövde inte gå till mamma utan hon kom och hämtade mig istället efter hon hämtat kidsen på dagis. Vi åkte till Tippen och slängde lite saker. Mamma sa något om att man fick slänga papper någonstans och sa Nino pappa! Nää, papper. Men så stod Johnny där.
Jag fick världens finaste present av Lova! På bruket igen gick vi och handlade lite och dem fick lite presenter av sin mormor. På väg hem viskade Nino till mig att vi borde se CartoonNetwork haha. Vilket vi gjorde när vi kom hem.
Kanelbullens dag var det ju i måndags också och snälla mormor/mamma hade köpt kanelbullar till oss som ni ser en liten bit av på bordet. Så Carro, om du sett pärlsocker på mattan måste det vara från nån annan gång..
En av grejorna Lova fick var ett häfte med en massa tatueringar. Så det blev en del tatueringar för dem. Och även två för mig, en fjärill och den där döskallen.
"Inte i ansiktet.." - Moster
"Men det är det ända stället jag vill ha den på" - Lova
Sen nämnde jag eller Lova ordet imponerad och Nino udnrade vad det betyder så jag försökte förklara. Resten av kvällen fick jag höra "är du imponerad på mig nu moster?" efter att dem gjort något trick. Jag var väldigt imponerad den kvällen! Och Nino lärde sig att jula som Lova :D
"Är det Halv Åtta Hos Mig idag?" - Lova
"Jag vet inte.." - Moster som tänkte att dem kanske skulle sova innan dess
"Jo, mamma sa att det var det idag." - Lova
haha, så blev att titta lite på det medan vi läste bok.

Men dem somnade ganska fort sen, efter lite prat om mardrömmar och dinosarier.
Blev upp tidigt igår och göra ordning dem för dagis. Måste säga att jag var väldigt duktig på att planera tiden! Mamma kom och hämta oss och vi åkte och lämnade dem. När jag kom tillbaka till Carro så blev det några timmars till sömn kan jag säga..

Inga kommentarer: