söndag 3 januari 2010

2010

Nytt år nu! Nu igen ;D Hoppas det blir ett fint ett.Nyårsafton var jätterolig. Hem till familjen Westling dit också Johnnys syster Ann Sofie, hennes sambo Jimmy och hennes två barn Jesper och Liam kom. Lekte, smällde smällare,åt god mat, lyssnade på fin musik, tittade lite på en film om barnes farmor Marie (Aristocats :P). Spelade nå frågespel, jag och syster i ett lag :D Bästa laget! Vi fick inte läsa frågorna tillsut för Jimmy för ar så sega, skrattade för mycket och Carro jämt sa innan hon läste att denna kunde hon :P Men jag kom före i rankningen med syster i alla fall på att få läsa frågor ;) Men jag måste säga att hag är en hejdare på att chansa rätt på frågor! Och det var en del fina uttalningar där :D Gick ut och smällde mera smällare lite före tolv och sen gick vi in och skålade vid tolv slaget. Gick upp på övervåningen och tittade på raketer genom fönstret. Rolig kväll! Och ungarna var duktiga som orkade vara vakna så länge, men sen somnade dem snabbt =D

Sov över där och dagen efter blev det en massa lek från klockan 10. Följde med dem till Hofors backen och såg Lova och Nino åka skidor, så duktiga! Träffade mina gamla fröknar Lena och Lena också. På kvällen åkte jag med Sanna och Petra hem till Anna i Sandviken och hade pokerkväll. Var roligt när vi just kommit och det knackade på dörren. Anna var i ett annat rum och pratade i telefonen och sa till mig och Sanna att vi kunde öppna. Så vi öppnade och in steg två herrar i 60 års åldern kanske. Den ena är vi ganska säker på att han börjad eta av sig jackan. Sanna sa vi var kompisar till Anna, och dem frågade om det var Sanna som var inne på toaletten, Sanna svarade att det var Petra. Gubbarna sa något med att dte var fel lägenhet och så gick dem. HAHA! ;] Blev pokerkväll. Riktigt skoj! Snabbpoker på slutet.. Men viktigast, jag VANN!

Igår fyllde Nino 3 år! Han fick en stor trakor, skidor och en massa mer. Tänk vad tiden går!Redan gått ett år sen det här!
Roligt att träffa massa annan släkt igen också, som min moster Anette (träffade henne lite snabbt i på nyårsafton också när jag väntade på att syster skulle komma och hämta mig), kusin Billy, kusin Victoria och hennes dotter Olivia :) Ett roligt kalas :)

Inga kommentarer: