lördag 23 januari 2010

Nightmare On Haley Street

Internet är tillbaka igen! Kom för några timmar sen efter att inte ha fungerat sen igår. Gick mycket fortare än jag trott!

Vad som har hänt?
Hulking trees were uprooted, cars were crunched, power lines snapped and chunks of sidewalk were overturned yesterday afternoon when a fierce gust of wind — possibly a tornado — unleashed its fury on the 200 block of W. Haley Street.
Vi kan ha haft en tornardo här på vår gata alltså. Precis runt där vi bor! Fast det var nog mera en stark vind bara. Och det konstigaste av allt, vi märkte att det helt plötsligt började blåsa väldigt mycket men vi hörde inge träd som ramlade.Inte hade vi någon aning om det såg ut som det gjorde över allt i Santa Barbara som det gjorde på vår gata. Men det gjorde det som tur var inte och Carro och Linnea som var ute märkte inte ens av det. Vad som är tur är att våra jättehöga palmer inte ramlade dem med!Haley House är huset i bakgrunden.

4 kommentarer:

mor sa...

Är så glad ni klara er från stormen:) men ni måste vara lite döva som inte hörde träden knäckas:)Var på kalas hos annette igår, 42 år, ska nu till jobbet, puss o kram

Anonym sa...

Lilla Hanna vilka äventyr du är med om. Tänk på mammas hjärta. Bra att allt gick bra. tusen kramar från moster Annette

Maria sa...

tack! ja skumt folk det finns alltså

Hanna sa...

Haha, ja vi är nog lite döva :D