onsdag 20 januari 2010

Men vi gillar att vara barnvakt

Ralphs handlingen var något av det jobbigaste jag varit med om. Det såg inte ut som vi handlat så mycket när allt låt i vagnen. Men mycket, det var det. Det märks på Ralphs att det snart är Valentine's Day! Som det gjort med alla andra högtider, särskillt när det var jul :D Moa vilar på vägen hem ;) Det blev en del sånna där vilopauser..

Det var mycket trevligt att träffa Sandra igen efter jullovet och mycket gott att äta på The Habit igen. Gick runt lite runt State St sen och följde med Sandra när hon köpte sig en klocka. Följde med henne en bit på vägen hem sen. Blev en ganska lång bit. Enda till Mesa. Men mysigt att vara ute och särskillt när det är mörkt!

Igår regnade det på dagen igen, men nån gång efter lunch blet det fint väder igen. Jag, Moa och Linnea gick till skolan och tittade på skolböcker till våra nya kurser. Blir nog inte allför dyrt denna gången heller. Ocj så gick vi och fixade en klister grej på våra student IDen så dem är gilltiga den här terminen med. Träffade på Ian och Andy där med, undra hur det går med deras film? På väg hem från skolan klev jag lite fel där det var jättehög trottoarkant och inte bara snubblade till utan ramlade ut på vägen, haha. Fast inte så långt ut så jag blev påkörd av någon bil såklart. Men precis bredvid ett stort hål (kanske en meter brett) avloppshål grej. Blev lite orolig att jag skulle ramla ner ;D HAHA, vad roligt det var! Sånt där som bara händer mig ni vet ;)

Blev en sväng på State St igår också. Överförde lite pengar från mitt svenska bankkonto till mitt Amerikanska och mitt under det kommer Linnea och skrämmer mig, haha! Jag och Moa svängde in på Urbans Outfitter också, underbara affär! Köpte lite roliga saker också =DIdag har det regnat hela dagen. Somnade runt 22.30 igår så vakande 06.40 idag, tiiidigt. Annars brukar jag faktiskt kunna sova ganska länge trots jet laggen. Dem är lite imponerade här för jag kan sova så mycket ;) För andra dagen denna vecka åskade det öven här. Ganska spännande! Så idag har det blivit att suttit inte och myst med Satc, Oth och Mästarnas Mästare.

1 kommentar:

Tove sa...

Det är därför man ska handla i korgar, så man märker hur tungt det blir ;)