lördag 23 januari 2010

We will fight terror with terror

Idag börjar jag med att säga Grattis Anette! Hoppas du åt god tårta och fick många fina presenter igår!

Här har det regnat mest hela veckan och haft lite sånna där små naturkatastrofer.. Så det har blivit att sitta inne mycket. Ungeför vad vi gjorde hela dagen i onsdags. Blev en liten promenix med Moa också.
Och i torsdags, då skippade vi vårt hussarest och smet ut bakvägen. Där det i vanliga fall står ett högt staket. Men lägligt nog så hade en del av staketet också blåst bort. Så det blev lång mysig lunch på The Anderson's med Moa, Evelina och Linnea. Satt utomhus först men så börde det helt plötsligt störtregna. Så vi gick in och satte oss, dock utan att lämna kvar underkläderna utanför. Så det var lite halt ;)Bio på det där, med dem plus Tina och Sandra. Avatar i 3D. Underbara film! Superhäftigt att se den i 3D!
Linnea och Evelina.Sandra, Tina och jag.

Efter den skyndade jag och Moa oss till Open Mic. Första gången på länge! Det har jag saknat! Det var en bra uppsättning denna kvällen, men bäst av allt. Brenon lever! På vägen dit började det ju självklart regna, så vi var helt blöta när vi kom dit.. Och på vägen hem, då började det självklart regna igen, haha.

Igår blev hemmachill tills vi trotsade vädret och gick till skolan. Köpte mig min dyraste bok till Intro To film kursen. Som jag inte är helt säker på att jag vill ha, men jag tror det får bli så. Och så gick vi runt och letade datorer. Allting var stängt. Förrutom på ett ställe där man får fixa med skolsaker, så uppdaterade bloggen snabbt därifrån innan någon blev arg.. Sen blev det mer hemmachill. Fast en kvällspromenad med Moa och Linnea och lite god Italiensk glass. Cocos är nog det bästa jag vet! Somnade efter tolv igår, wii jag klarar av att vara vaken! Men vaknade före nio ändå idag.. Och Moa vaknade precis.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Tack Hanna. Det blev tacos istället för tårta. kram moster Annette

Hanna sa...

Varsegod! :) Men det är till och med bättre än en tårta! :)