torsdag 1 oktober 2009

Zombie manus

Det är zombie manus skrivande fullt ut som gäller här för tillfället. Jag har snart fått iho 6 sidor och det ska vara 8-10 sidor, så en bra bit fixad. Men det ska vara inne på fredag så bara skriva, skriva, skriva. Alla tv & film production är inne i det nu och försöker komma på idéer och försöka få ihop sidorna. Jag fick förresten A på både min pitch och mitt montage! Wii! Kul med fina betyg! Idag på editingen fick vi en ny assigment. Ska klippa ihop två scener från en film våran lärare Michael jobbade på för några sommrar sen. För vi har börjat prata mycket om narrative film (sån här vanlig film ni vet) nu. Jag är så ledsen att jag missade Micheals blick när han såg att våran TA John (han som vi träffade i lördags i IV) var där före honom. Men Moa åter berättade det för mig :] När vi gick till tv & film production huset (det är i ett annat hus på skolans campus, vi har editing och auido i samma klassrum och tv & film production och cinematoraphy i samma) så utbrast Sandra plötsligt: "Oh my god!... Du har kjol på dig" till mig, haha!

Spännande film & tv production sen. Vi gjorde en liten scen, Mickey och James var riktigt duktiga i sina roller! Alla stunten gjorde dem själva också :D Fick sluta tidigare också, så hann med en lunch. Delade på en god macka med Sandra. Eller ja, man fick stycken plus massa chips. Gott! Cinematographyn lika roligt som vanligt. DaVega har inte picked on any Swede på ett par lektioner nu, konstigt.. ;D Förresten, om texten är så där i en annan färg så är det en länk och man ska trycka på den! För där bakom gömmer sig ofta något roligt! höhö :D Vi kikade på lite klipp från filmer och sen blev det att leka med dolbyn. DaVega gav som vanligt ut olika roller till människorna i klassen och efter ett tag ungefär "Lets make a super Swedish grip team", eller Swedish super. Iaf så bestod den av mig, Veronica, Jocke och Ludde. Nu är jag helt säker på att han lärt sig mitt namn för han sa Hanna utan att titta på något papper när han utsåg mig till grip :P Vi hade mycket att göra idag, jag och Jocke flyttade ett bord och sen hämtade jag en applebox. "Excuse me Swedes...You¨re doing a great job.." - DaVega till oss som bara stod där, eller det första var när han skulle komma förbi men lägg märke till Swedes :P Efter ett tag blev vi skådespelare istället! Jocke, Jag, Ludde och Ale stod på en rad bakom Veronica när dagens camera crew försökte få till en zolby någonting. Vi bytte ett stå jobb mot ett annat ;)

Summan av kardemuman: En fin dag med tre roliga, intressanta och lärorika classer. Jag älksar att läsa film! Nu blir det kyclingsoppa, för det har jag hittat här i USA och sen mera ZOMBIE MANUS!

2 kommentarer:

mor sa...

Jo klart jag sett såna, det var daniel som lura mig att det betyde fest o att ni skulle stå för den! jäkla unge. Super super bra jobbat för ditt fina betyg:)Jaså du är choklad sugen????? Ska nog äta en smarig marabou snart, mums. Vet faktiskt inte om det går att skicka det som brev, men ska fråga. Puss o kram

Hanna sa...

Hej min mamma! Det går att skicka stora kuvert eller små kartonger hit med saker i, bara så du vet ;D Jag har faktiskt lite mera önskemål från Sverige. Marabou Scheitzernöt, gott lösgodis och dipmix ranch! Det var det jag kom på :] Ha det så bra! Pussss!