söndag 11 oktober 2009

Tyler Lane Band

"Feel free to sing along as loud as you can. I do it myself." - Tyler

Blev Open mic även i torsdags, en av veckans höjdpunkt. Var jag, Moa, Linnea, Carro, Evelina och en annan svensk Matilda som gick dit. Det var inte mycket bra denna dag, ingen Alex och vi missade det mesta av JP. Fina skivor han sålde också, hoho! Har tröttnat lite på Steves låtar nu, han spelar varje torsdag med samma låtar. Dessutom är han lite lässkig och hans låtar fastnar i huvudet så vi går runt och sjunger på dem hela tiden.. När vi trodde vi slapp den där dåliga killen så hade han en ersättare.. En del gånger visste man inte vart man skulle ta vägen, skrattattack! Bingo var där och käkade chips, en äldre man satt utanför med sin dator och pratade i telefon med ena armen flängades i luften och en snubbe vid bordet bredvid oss var antagligen pyroman och varje gång man tittade dit log han stort mot en hmm.. Sen på slutet kom det tre gulliga killar och började spela! Åh, så bra! Och åh vilket gullig trummis! Mitt, Moas, Es och Ls skratt byttes ut mot fnitter. Tyler Lane Band! Efteråt lutade han sig över en disk som var bakom där vi satt och frågade ifall vi ville köpa deras skiva. Hade inga pengar med mig men Moa köpte en! :) Roligt när jag, Moa, Evelina och Linnena gick hem sen och Linnea helt plötsligt utbrister glatt "titta!" och två tvättbjörnar springer emot oss samtidigt som en tjej hänger ut från en dörr och skriker. HAHA! Hemma igen blev det Tyler Lane Band lyssning en stund och sen inte fest utan vi bestämde oss för att gå till Ralphs och köpa glass istället :)Hittade en rolig kundvagn på vägen som såg ut som en bil. Evelina skjutsade mig och Linnea i den en bit :D Sen blev det glass och Skypedate med M runt köksbordet :)

Kikade in deras MySpace (är nu kompis med dem, woho :D) och såg att dem skulle spela på Live Culture dagen efter. Så i fredags gick jag, Sandra och Moa dit. Såg bandet sitta vid ett av borden och när vi var på väg förbi dem kände dem igen oss och ropade på oss :D Stannade och pratade lite med dem och hälsade på dem och deras mammor som var där.Moa @ Live Culture. Vi hade dem bästa platserna också ;)Innan dem spelade spelade en kille vi sett på Open Mic förrut, aww så bra!
Trummis! Tyler Lane Band! Dem är riktigt bra, lyssna! Sångaren Tyler sjunger som en gud ungefär!Dem hade paus och då spelade duktiga Lindsay som vi också sett på Open Mic förrut. Trummis hjälper till med ljud :D Träffade Kyran sångaren i Verna Beware där också, haha han är så rolig! :D "You have found all the good places!" ungefär sa han till oss, haha! Han bjöd oss på sin födelsedagsfest också, fyllder 24 oktober nära mig och Sandra. Och så träffade vi Brent från Sound & Vinyl också :) Skulle följa med Sandra till bussen och utanför stället stod Tyler Lane band och undrade om vi skulle gå, men jag och Moa sa att vi skulle komma tillbaka. Vi började gå men så ångrade Sandra sig och så gick vi tillbaka och dem stod fortfarande kvar utanför och sa något med oj det gick fort :P Fast sen ångrade Sandra sig igen och gick i alla fall till sista bussen. Det skulle hon inte ha gjort! För när dem började spela igen presenterade snyggtrummisen oss för alla, "We have two ladies here who came all the way from Sweden to see us... No actually for school, but we'd like to think that they came for us." "We did!" svarade vi såklart ;)
Jag köpte mig också en skiva, och fick den signerad sen när vi pratade med dem efteråt haha. Det dög inte att skriva med min bläckpenna så dem letade på en annan bättre penna :) Vi ville ju ha en bild på snyggtrummisen men han var försvunnen så vi frågade dem två andra om vi fick ta en bild på dem med insisterade på att vi också skulle vara med. Synd att dem är från LA, men dem sa att dem skulle komma tillbaka till SB om en månad ungefär.Vi satte oss på en bänk utanför och då åkte trummisen förbi i en van och så glad ut. När han hoppade ur bilen sa jag att det saknades en autograf på min skiva ;) Även han letade på en bättre penna haha. Sen frågade Moa om hon fick ta ett kort på oss två, hoho. Han ba jaaa vi tar det framför vanen :P Sen sa han att Moa också lära vara med på en bild :D Vi fick en bild på honom, mission acomplished Sandra! (Y)

finfiiin kväll! Underbart. Lovely. Trelvans.

"To our most loved Swedish girls!" - Basisten
"With love carry it with you through life." - Tyler
"Our first real fans!!! :)" - snyggtrumis

2 kommentarer:

Lova, Nino o mor sa...

Hej moster. Är du i ett annat land o jagar killar!? Lova undrar om du äter mycket glass? Nino vill berätta att han har en tjej som heter Moa som går på hans dagis. Är det inte dags att flytta hem snart?????? PUSS PUSS från oss på posthuset

Maria sa...

Åh vilka roliga äventyr och vilka söta kisar! :)
Skypeadaterna är en av höjdpunkterna nu när ni är så långt bort. <3