tisdag 27 oktober 2009

Happy Birthday!

Till mig! :D Idag fyller jag 21 :):)Se vilken fin present jag fick av Martina. En Johannes banner! :) Taaack!

Början av mitt tjugoförsta år har innehållit kakor, Californication och nu blir det sova. God natt på er och ha en fin Hannas födelsedag dag!

12 kommentarer:

farmor sa...

firar idag 27/10 min fjärde månad som rökfri häftigt va.

mor sa...

grattis grattis grattis min eller våran Hanna!!!!! Paketet är nu skickat men tidningen blev vickt annars hade den inte fått plats. Hoppas Moa bakat en tårta åt dig o att du fick frukost på sängen. PUSS PUSS

Tove sa...

Grattis på födelsedagen Hanna! :D

Anonym sa...

Grattis på födelsedagen önskar pappa!

Anonym sa...

Ps, titta på kontot./pappa

Farfar mfl. sa...

Grattis på fördelsedagen Hanna! Hoppas du myser ordentligt! :) Kramar / Farfar, Gunilla, Jennie och jennies kille lars. Ps. Fin bloggsida du hade. ds.

Skrutten sa...

Grattis hanni! Sussie, tyvärr bakade jag ingen tårta men det var för att Hanna valde glassfika istället. Frukost på sängen kan man väl säga att du fick Hanna, fast inte så nyttigt sådant, hehe.. :P Hoppas du tyckte det blev en bra födelsedag i alla fall!
PUSS

farmor sa...

Grattis!! grattis!! många grattis !!igen

mor sa...

blev tårögd, TACK snälla snälla Moa för att du gjorde Hannas födelsedag till en bra dag. Du är en fin vän :)

Hanna sa...

TAAAAAACK SÅ MYCKET ALLIHOPA! :)
Och heja farmor som är så duktig!

Anonym sa...

Hej Hanna .Undrar om du läst mitt mail.Funderar även även om du fått pengarna. Sen var det en sak till,jag har skaffat skype och undrar över tidsavståndet.Skulle vara roligt för din pappa och även för mig att kunna ringa videosamtal.Kram från Per

Hanna sa...

Hej Per! :) Japp, det har jag gjort och det har jag fått. Tack så jättemycket! :) Ja jag såg att du skaffat Skype, kul! Det är nio timmars skillnad mellan oss.. Kram!