söndag 4 oktober 2009

Olagliga.

Vi har varit olagliga. Jag funderade ifall jag skulle dra förbi gardin. Men jag orkade inte resa på mig.

Var för andra gången i ljudstudion på skolan igår. Första gången hade vi kort tid, så hann bara spela in Alex lines då. Vi har fått jobba med duktiga skådespelare måste jag säga. Men jag var nog en smula bättre än dem andra. Igår hade vi tre timmar där. nio till tolv. Hårt att kliva upp åtta för att ta sig dit i tid. Somnade runt fyra tiden. Fyra timmars sömn. Inte mycket. Skrev zombie manus. Länge. Hjälpte Sandra. För jag är så snäll. Skrev tre sidor till henne, men det var bara roligt! Nu är zombie manus perioden förbi. Lite häfftigt allt att ha skrivit ett zombie manus allt. Jag vill skriva mera manus!

Elise house all day igår efter skolan. Det var riktigt gott med Sandras pannkakor. Det gjorde du bra Sändra! Kom hem, var hemma en stund och gick snabbt igen. Verna Beware spelade på ett ställe. Det kostade sju dollar. Inte värt att gå in. Hörde lika bra utanför. Dessutom mötte vi Carro och Evelina utanför som berättade att bandet hade haft något litet bråk och det var bara tre av dem där. Keron, sångaren i Verna Beware kom fram och pratade med oss, ni är Rachels roomies va. Jag ääääälskar Rachel. Sen sa han att han brukar se Moa ofta på skolans bibliotek och undrade ifall hon brukade vara där ofta. Njaa, tänkte Moa men kom på att vi faktiskt sett honom idag där och sa det till honom och det var därför han kände igen henne från bibblan :P Vi fick hälsa på en massa annat roligt folk också. Och lite roligt är att Carros McDreamy är Evelinas och Linneas konstnärskille ;D Jag, Moa och Sandra gick och letade efter någonstans att äta. På ett ställe sa han som jobbade där nooooo när vi gick igen, det blev Ralphs tillslut. Chips och bagels till en väldigt konstig film, But I'm A Cheerleader. Sen var vi olagliga, Sandra sov skattfötters med mig. Tur inte Dave gick förbi haha ;)

Idag har vi tvättat, åkt till Elise house och filmat Cinematography - jag vill ha Moas och Sandras läxa inte lika förvirrande som min och kvälls handlat på Ralphs.

"Jag gillar era mattider, dem är från 22 till 12" sa Linnea alldelss nyss till oss haha för här vankas det mat nu.

Inga kommentarer: