torsdag 15 oktober 2009

Det kommer fram saker

Nån gång i början av min tid här fick jag reda på att en av Sandras lärare har jobbat med Smala Sussie och idag fick jag reda på att Christoffer har jobbat med min Jacob! Jacob hade visserligen kastat kort på honom men annars tror jag nog han är en fin kille vad nu än Christoffer säger..
Plus

= Jag är BLACKSICK.
Måste ta och se lite Club Havanna snart.

4 kommentarer:

mamsen sa...

Hej min goa Hanna; glad du blev nöjd över det lilla jag skicka:) Jag hoppas verkligen inte att det blir så svårt att du hoppar av, du får bita ihop o kämpa, jag tror på dig.Du fick läkartid för foten idag men jag har avbeställt den, du skulle boka ny tid när du kom hem till jul, ska även boka tandläkartid då så får de kolla din tand. Kraaaam Kraaam

farmor sa...

Hej Hanna!
Du har en väldigt omtänksam moder,det ska du vara glad över.
ha det bra och jag tänker på dig.
Farmor gunnar

yster sa...

ILOVE YOU SLIM HANNA...AND MARIJUNA.... smala sussie afton i december med ostkrokar, ranchdip och choooklad:)

youtuba du green day globen? JAG VILL GÅ MEEEEEER

Arreviderci

Hanna sa...

Mamma: Haha, äntligen kom min läkartid. Men dem hade i alla fall inte glömt mig. Men hur lång tid tror du det tar att läka? För det vore rätt bra om jag kan gå när jag åker tillbaka igen.. Kanske ska göra det till sommaren?
Ahh, det kan nog vara bra med en tandläkartid. Fast det gör inte ont eller något i alal fall. Och den andra tanden som jag hade lite ont i innan jag åkte har jag nästan inte känt av något allts. Bara lite ibland. Kraaam!

Farmor: Kul att du kommenterar! :) Hoppas ni har det bra i Munkfors!

Syster: En sån afton ser jag framemot!!!!! :D