tisdag 20 oktober 2009

Sunday is funday

Jag det har vi fått helt klargjort för oss nu att så är det :D I söndags blev zombieparty hemma hos min producent Joan. Så roligt! Berättar mer när jag har en massa fina bilder på min fina dator.

Igår var det långa roliga skooldagen. Först editing där vi jobbade vidare med våra assigments, sen film production där vi spelade in the first zombie attack scenen. Haha! Joan ser så lässkig ut som zombie med en massa blod runt munnen. Hade inge manus, så vet inte riktigt vart den där scenen ska vara i filmen för den var i med i Ales omgjorda manus. Men roligt var det att se! Måste ha varit riktigt roligt för dem runt omkring, haha! Några gick till DP James bil osm han parkerat nedaför skolan, men vi hann inte så långt där. Men jag fick starta Jamed bil i alla fall. Han undrade ifall jag kunde starta den och jag sa att jag inte visste hur man gjorde. Och jag frågade Tina om hon kunde men hon kan inte heller köra bil, så jag sa att jag kunde försöka. Test gången efter att James visat mig gick bra men sen när vi spelade in funkde det inte. Bilen lät konstigt också. James kom och gjorde och det funkade, sen gjorde jag två gånger efter det ch då funkade det prima! :D Så vi kan ju säga att jag övningskörde lite igår :P


Sista lektionen in pausen var som vanligt cinematography, fick se en gammal teknad Where The Wild Things Are och sen blev det att filma en noirish scen. Jag var camera operater. Krångligt med en sån bra kamera! Men det gick. Var kanske inte den bästa camera operatern i världen då, men duglig för att vara första gången på cinematographyn. Rätt roligt också, få försöka sätta en frame, fixa med f stopsen, focus och lite sånt efter vad regisören som igår var DaVega himself.

Hem en stund och käka och fixa pastasalladkvällsmatlåda och sen tillbaka till skolan. Tog skateboarden och åkte lite. Audion var som audion. Matpausen gillas. Det andra nja. Men vi spelade in våran audio story, som vi kommit på är en väldigt pik mot våran lärare..Oj då.. Och han sa "så där låter jag väll inte..", haha. Den blev inte så bra, ljudet var underligt. Men klassen skrattade lite och den gullliga sa till mig och Moa efter att han gillade våran story haha :D

Väll hemma igen efter lite skateboard åkning satte jag mig och skrev rent alla mina script superviser anteckningar och skickade dem till editorn Micheal. Tog låång tid, mer än två timmar. Så somna sent och vakna sent idag.. Nu ska jag äta pannkakor som jag och Moa har fixat. Jag bestitter helt enkelt inte pannkaksbegåvningen. Men det var ju mina första gång, övning ger färdighet!

1 kommentar:

mo sa...

Ofc! Det blir flera pannkaksstekningar i Haley House. :) Det gick ju inte så bra för mig heller idag.