fredag 5 juni 2009

Tillbaka på brottsplatsen.. Igen!

Lånade Lbs kanalkort igår för mamma jobbade natt så jag kunde se på Big Brother. Jag fick låna det om jag kom tillbaka med det tidigt idag, jag sa att jag skulle komma vid tio men det tyckte Lb var sent så han skulle komma till mig vid åtta istället när Bia skulle till skolan för han sov hemma hos henne. Så ställde klockan på åtta så jag skulle vara beredd men jag vaknade av att det ringde på dörren. Sen pratade vi lite mer än en halvtimme. Han pratar mycket den där.. Sen blev de sova tills M skickade sms. Vi skulle till skolan och hälsa på, om typ fem minuter skulle M komma och hämta mig så det blev lite bråttom. Men hann och Björkhagsskolan är lika mysig som vanlig. Synd att det är som det är bara. Och synd att hon inte blev så glad men hon had eju kunnat komma. Träffade fina Svante. Moa lära gå typ då för hon hade bara lunchrast då mellan 11 och 12. Jag och Maria fick titta på ett prov ettorna just gjort och jag kunde inte så mycket.. Förstod inte ens dem två första orden :P Träffade Agenta och Tomas också. Sen satt vi oss i vårat gamla grupprum. Fina minnen! Och soffan var tillbaka! Coolt. Fastnade vid bänken också och pratade massa utbildningar och journalistik.

Sen blev det Ica och grattis kycklingsallad. Gratis är gott! Hoho. M handlade en Ubår på Sparis och sen började vi gå mot mig när mamma ringde och sa att jag kunde ha ett kanalkort överhelgen om jag ville. Hade inte behövt lämna tillbaka kortet till Lb för han hade inte använd det, låg fortfarande kvar i hans plånka när jag och M kom dit efter att vi vänt. På vägen träffade vi Matilda LL som flyttat till Ume och går polishögskolan. Hon och Petra K och några till ska åka till USA på onsdag, roligroligt!

Hemma hos mig igen blev det brunch/hårdmacka med kaviar gott och ett avsnitt American Dreams. Efter de åkte M hem med sin mamma och jag har hållt på att fixa här hemma. Flytt snart ju. Nu är det paus, matpaus. Håller på att koka smarrig Kycklingsoppa!

Inga kommentarer: