måndag 29 juni 2009

Underbara Stockholm

I måndags åkte jag till huvudstaden för att främst ha min visumintervju på den Amerikanska ambassaden. Det var ju lite nervöst må jag säga men efter att jag och Mo fått höra av IBS att intervjun inte var någon vidare intervju utan att man bara till en lucka och svarade på några frågor var det inte så farligt. 41:an bussen vi skulle åka med kom aldrig, Ms mamma frågade en annan buss som kom om han visste något och han ringde någonstans och fick reda på att den bussen hade åkt och tankat. Men okej, vad bra. Han sa att nästa 41 kom snart men om vi tog dne skulle vi missa SGS bussen i Sandviken. Men tur så kunde Ms pappa skjutsa in oss til Sandviken. Hallå, dem kan ju inte bara åka och tanka! :O
Rikitgt fint väder! Då blir man glad! :) Framme i Stockholm efter en bussresa med massa sömn och härlig musik köpte vi glass (eller M köpte en macka..) och 72 h tunnelbanne/buss kort och åkte vidare till Hägersten och lämnade vår grejor hos Moas mormor där vi skulle bo. Blev lite bråttom men åkte snabbt vidare med tunnelbana och sen också buss ut till ambassaden.Jag och Moas utan för Amerikanska ambassaden. Spännande ställe! Det är mycket man ska tänka på, men vi kom väll förberedda efter timmar av jobb.
Ser inte så mycket ut härifrån, men det var maffigt! Satt en vakt i huset till och med även om det var sen eftermiddag. Var lätt att hitta dit, var bara några meter från busshållsplatsen. Nästa buss skulle gå på ett tag som vi gick några busshållsplatser istället för att vänta. Var lite bråttom sen att skynda sitt till ett visst ställe. Hann inte äta innan fick bli en kexchoklad istället. Men det var et värt!

1 kommentar:

mo sa...

Ja oooh ja det var det värt! Huuur mysigt som helst blev det!