torsdag 11 juni 2009

Falukalaset

Blev inte på långa vägar lika roligt som förra året, men det var klart roligt ändå med M&M. Vädret var dock inte roligt, skitkallt. Vi kom precis när BWO började spela, det är vad jag kallar timing. Det finns nog allt ett litet BWO fans i mig ändå.Synd att dem bara körde tre låtar, men skönt att vi slapp Ramsells! Dem här var lite roliga, höhö :]Den här snubben var också där, inte så bra. Vi kom fram till att dem misslyckades väldigt med det där Made In Sweden.
För sen kom den här plågan. Ännu värre än snubben ovan. Och vad har hon på sig? Fast å andra sidan matchar det ju hennes sång. Dålig och Dålig.
Sist kom den här herren. Det är ju ändå Måns! Han ser ju så roligt glad ut jämt :DVar nå dansgrupp där också, Ragdolls typ som var kassast ikväll. Dem hade ingen speciell dans och dem var helt osyncade.. Mer övning så kanske. Eller mer talang. En del ska inte bli dansare. Blev langos när det var slut, det är så otroligt gott. Bestämde oss för att åka hem för det var så kallt. Fast vi gick ju lite i Rondellen först, och den första M såg i Falun var ju Rondellkillen, haha. Stannade på en Mack och där var Lunka också. Kvällen slutade hemma hos mig med en massa Singstar.

Inga kommentarer: