tisdag 29 juli 2008

Young Love

Fint skift idag. Vad körde vi, kanske tio göt.. Dem två första hade hyveln sönder så dem kom inte ens till Par 2. Ett av dem hade dem nästan av i mitten till och med ;D Fast klippte som vanligt, så var inte mitt sista göt där innan stopveckorna.. Fast lite jobbigare att köra nu, spakarna är drygare och man måste själv köra in götet till och ut från hyveln och när nån öppnar en av grindarna måste man trycka i styrknappen, vilket blir ofta..Förstår inte hur dem ska få det här automatiserat helt.. Dem andra kommer ju få vara där hela tiden..
Sen fick jag förtroendet att berätta för Th som byter av mig om allt det nya. Kjellsson sa att chefen Ludde hade sagt att han inte behövde komma och berätta för nästa utan att jag kunde göra det. coolt! Jag känner mig rätt mäktig när jag har kunskap.

Maria, du har rätt! Moto Boy är riktigt bra. Gillar Young Love bäst (:

Nu ska jag se klart ett Ellen avsnitt som jag började se innan jobbet och sen blir det att sova. Kommer bli riktigt skönt, är trött! Måste bara avsluta med att säga vilket fantastiskt avsnitt The Zeppo är <3 "You`re to sweet for rock and roll"

2 kommentarer:

Anonym sa...

Bra att du fått upp öronen för honom :) Jag kan inte välja en favorit låt för alla är så bra
Moto Boy <3

Anonym sa...

mycket intressant, tack