måndag 28 juli 2008

Helgen

Har varit en riktig rolig helg kära läsare/Maria! :D

I fredagskväll åkte jag, Mo, Maria och Marias roliga föräldrar till Borlänge för att se Magnus Uggla. Åkte förbi Marias moster och henns familj hus först och tittade hur långt dem kommit med byggandet. Sen for vi vidare till travstället i Borlänge, Romme. Tittade först lite trav innan Uggla började. "SPRING SAKTARE SPRING SkAKTARE" :P Stod rätt nära scenen, men massa dryga Borlängemasar trängde före hela tiden. Borlängare är inte särskilt trevliga! Och så blir dem sura när man knuffas tillbaka. Man måste ju slåss för sin plats och sin stolthet.
"Är det kösystem på konsert eller" - En dam till mig när jag blev sur
"Det är oförskämt"
Om ni vill stå längst fram får ni väll vara där tidigt.. Sen kan det ha vart samma tjej som frågade om jag var syskon med en kille som stod i närheten av oss.. Haha ;D Vi var visst lika.. Sen frågade hon om vi var lika gamla eaf. Jag sa att jag inte visste och då svarade hon ni känner inte varandra överhuvudtaget... Haha.. Min bror och hans kompis var lite roliga, haha.. Magnus Uggla var bra! Förutom att han körde samma mellansnack som i Sundsvall.. Då gör han nog jämt det.. dåligt. Och jag vill inte ge han halva min lön :P I slutet var det en tjej som sjöng lika fin som mig, nästan till och med lite finare.. så vi sjöng lite tillsammans, haha ;D Jag gillade eaf hans byxor :) Efteråt gick vi till nå tält och dansade, lika roligt varje gång. Och riktigt bra dansable musik i Borlänge, skojskoj. Fast dj:n pratade lite för mycket och spelade alldeles förlånga låtar.. Sen blev nån lite sur på mig för att jag knuffade henne för hon knuffade mig. Då sparkade hon mig. Sen gick hon därifrån men lite senare komhon tillbaka och stod och tittade på mig länge och sen fram och sa "skaffa lite taktkänsla eaf" HAHA, jag älskar att göra människor sura ;D Sen sparkade hon mig igen, hårdare. Ni(Du har redan sett det^^) ska se mitt blåmärke jag har. Värsta äckligt. Nog värsta blåmärket jag haft. Misshandel ju.. Gör ju lite ont ibland när jag går också.. När danset var över åkte vill till Max. så gott med cola och is då. Marias pappa var lite sugen på min äppelpaj, haha :P Sen åkte vi hem. Mo sov över hemma oss mig för hon skulle upp tidigt och jobba dagen efter.

Lördagen var det HoforsRocken. Först hade jag jättemycket tid för skulle inte möta Maria och Emma (kul att se dig!) fören kl 17.00. Men sen blev det bråttom. Men kom inte så mycket sent. Träffade Syster Yster utanför Ica också. Hon hade lika klänning som jag, hon sa att jag hade bra stil och väskan min är ful ;] Sen gick vi och satte oss framför scenen som var väldigt stor. Såg massa bra band. Bäst var självklart Itchy Daze! Riktigt roliga var dem också. Annas pojkvän Johans band Green Orange var bra med dem. Men det upptäckte ju jag och Petra L redan för flera år sedan.. Såg henne förresten också..
Dem var riktigt bra! Lite senare kom Mo också (: Jenny E kom och pratade med mig, haha rolig historia eller den kanske inte var så rolig men hon berttade den på ett roligt vis ;D Jenny är så rolig! Emelie Ö var med henne också så pratade lite med henne också, snart drar det igång igen, wii :] Itchy Daze var riktigt bra! Och rikigt roliga haha :D Dem här var riktigt roliga, värsta hoppiga precis som det ska vara. Och extra points för att två av dem hoppade ner från scenen! Jag som dem ute idag också.. Gick ut ett tag och så kom Anna E och Johanna S. Längesen man såg dem också så det var roligt. Stod på plattan ett tag och kom inte på vad vi skulle göra. Jag och Emma ville ha någonting godare än bullar, men fick vi det då, NEJ! Vad är det för stil :P Sen gick vi på en promenad men kom inte så långt för såg Antonia. Pratade med henne och kramade henne två gånger, haha :] Hon sa att det var jag som höll ihop laget, aww (: Sen gick vi lite, och när jag ville svänga till Statoil för var hungrig skulle Johanna, Emma och Anna hem. Jag & the bruds drog vidare och handlade. Var med om våran andra scen (vi minns alla den första på polisstationen..) Två stycken i kön bråkade med varandra. Och den ena sa till kassörskan att han skulle kolla legg på den andra. Och då sa kassörskan att han skulle typ vara tyst eller gå därifrån.. Så han ställde tillbaka sin öl och gick med några roliga ord ;D Och så såg jag Anders B där, han skulle köpa cola som det är vatten i ;D Vi stannade för toabesök hemma oss mig och sen gick vi tillbaka till HoforsRocken och såg dem två sista banden Diploma vars sångare såg ut som Tomas Di Leva vilket jag och Maria sa samtidigt, haha :] Och sen efter dem Corrosive Sweden som inte var så bra, inte min stil och så var jag väldigt trött. Men dem var bra på att muta publiken dock ;P Vi gick innan det var slut och la oss på en filt utanför mig och tittade på stjärnorna. Riktigt mysigt <3>"Oj, här sover det några.. Hej!" Sen gick in jag somnade typ i soffan. Dem åkte hem och jag gick och la mig i bäddsoffan som var utbäddad för Mo sov där natten innan, riktigt längesen jag sov där..

Vid halv 12 idag ringde Kjellsson från Ovako. Så bara att åka dit. Mycket jag gjorde där då.. En sak dem behövde min hjälp med. Rullbanan gick åt fel håll, så dem fixade det. Lite coolt att det är jag som är bakom att det går åt rätt håll^^ Sen fick jag prova massa saker som dem nog kunde ha gjort själv.. Men det var spännande att se hur automatiseringen funkar. Spännande att lära sig det nya programmet nu tills man får köra för hand.. Om det inte tar för lång tid då, haha..

Sen gick jag nästan hela vägen hem, så skönt somrigt väder. Ropade på Lb neranför balkongen och han var där så pratade lite med honom. Sen handlade jag på ica. Såg Chaterine där som frågade om vi verkligen jobbade eftermiddag imån, haha :) Cyklade resten av vägen hem och där var Maria och Mo. Tittade lite Gilmore Girls innan Mo lära åka till jobbet. Jag och Maria tittade då på slutet av Sorority Boys, haha den filmen är så rolig :D Sen skulle vi ut och fixa mat, men jag skulle bara ta ut soporna men på nåt vis började vi städa.. Skönt, för jag höll på att få lite av mina kända utbrott där ett tag. Thanks för hjälpen Affe, fast du inte behövde. Du vek mina kläder väldigt fint! Tillslut kom vi ut eaf, jag köpte en Kebabtallrik på Parma, gott. Träffade Jenny S utanför när jag väntade på att den skulle bli klar. Hon frågade om jag hade köpt oliver, haha ;D Sen gick vi till Statoil och Maria köpte en sallad. Efter att Robin Hood spelats in klart (Kom ihåg både RH och Jericho idag, imponerad!) tittade vi på film. Almost Famous <3>"I`m a golden god" Mo kom tillbaka från jobbet och fick se slutet. Lb ringde också under den och frågade om jag kunde gå och handla åt honom. självklart. Fin dricka det blev även om jag sen glömde bort det.. haha. Efter filmen såg vi klart Gilmore Girls avsnittet (:
god natt, nu blir det snart att sova i nybäddad säng!

Inga kommentarer: