måndag 2 juni 2008

Bessemefesten

Bessmefesten var här, SKOJ :] Har ju haft eftermiddagshelg så har bara blivit att vara där på kvällen. I fredags efter jobbet cyklade jag och mötte Maria och Sogie at the busstation. Sen gick vi hem till mig och jag fixade lite. Vi gick sedan till bruket och tittade lite. Såg en viss pojke med rött hår.. Hela Sandviken var där ju!! Över allt folk jag aldrig sett förrut. I Hofors.. ;P Sen skulle Sogie hem med bussen så gick dit och vinkade av henne på vårt fina sett. Träffade Emelie och Elna, trevligt. Blev lite gamla hockeyminnen "Kvack Kvack Kvack" HAHA :D Och så såg vi min mamma, när vi tänkte gå fram till henne mötte vi Billy och Stina (: Mamma var rolig, hoho. Ville ha langos, så jag visade henne vart man kunde köpa langos, men då hade dem stängt. Billy och Stina kom dit och Billy undrade vart mamma kommit ifrån.
"Sussie, det finns trollkarlar men inga trollkvinnor" - Billy
"Det finns trollkarlar och så finns det Sussie" - Mamma
Sen skulle mamma hem och dricka sin drickyogurt.. Kl var ungefär 12 då, så länge orkar hon.. Hoho.. Och moster Anette hade gått hem vid 10 hahha ;D Träffade Petra L, Petra K och Matilda Wallström också. Längesen man såg dem, så trevligt. Sen skulle dem sjunga kareioke, men vet inte om dem gjorde det. Det gjorde därimot Elins pojkvän Fredriks (alla heter Fredrik!!) syster. Då gick Fredrik förbi oss och kom och pratade med oss. "Jag vågar krama dig" också fick jag en kram, haha ;]Sen undra han varför vi inte gick in, var ju gratis haha :] Frågade om Elin var där också, men det var hon inte hon var hemma och pluggade. Sem bjöd han med mig på nåt imorgon. Ringde till Elin och sa att hennes hockeyspelare var här,din hockey spelare Hanna.. Dem står vid en bänk. hahhaa.. Sen fick jag prata lite med Elin, roligt. Sen kom Fredrik på att dem snart stängde och han lära skynda sig till sin öl eller nåt. Så blev att avsluta samtalet med telefonen i hans hand, haha. Han eller Elin skulle höra av sig till min. Roligt när han skulle gissa vem Maria var "Kusin.. Syster.."

Lite senare stod vi utanför Depås öltält och de kom fram en lässkig en till oss.. HAHA wtf!! Sen kom ävens hans kompis fram efteråt.. HJÄLP!!

Träffade Matilda Wahlström också och hennes pappa som sa att han hade vinkat och ropat på mig på Ovako fast jag hade lyssnat på musik och inte hört.. Och såg vi Per Ledin igen och helt plötsligt var borta, hur gick det till?!

Igår efter jobbet åkte jag hem och väntade på Maria och Mo. Dem var i Sandviken och letade efter en viss pojke med rött hår, hoho ;P Sega var dem också. Jag lurade dem att jag gått till Öltältet med Arvid och jag gått på hans inflyttningsfest, haha ;D
"Varför är det så tyst?" - Maria Vad ska jag svara på de tänkte jag..
"Har du gått ut?" - Maria
"Jaa..." - Jag
HAHA ;D
Sen när segona äntligen kom stack vi upp till bruket och tittade lite. Sen gick vi in i Deppans öltält. Mo bara sprang ifrån oss men tillslut hamnade vi på dansgolvet ändå ;D Såg Petra L, Petra K och Sanna. Och även Matilda Wahlström och hennes mamma :) Roligt var det!

"Här rullar vi inte tummarna, här rullar vi puckoflaskor" - Linda igår på jobbet som satt och rullade en Puckoflaska haha ;D

Få se om lärlingen kommer tillbaka imån då.. Har varit skönt att ha kuren för sig själv. Idag pratade jag med Maria i säkert 2.5 timmar :) Och så spelade dem Itchy Daze på radion, härligt! Och fotbollsSverige förlorade, hoho ;D

Tröjan var orange ;]

2 kommentarer:

Anonym sa...

Din lurifax ;)

Anonym sa...

Du har också rolig släkt :)