lördag 14 juni 2008

One Night Only

Sov till kvart i fyra idag, hoho. Och igår till kvart över tre.. Sov inte över Tribe eaf.. ;P

I torsdags berättadejag för Ulla att jag hade massa filmer,hon frågade om hon fick låna några.. Det får hon, men jag vet inte rikigt vad jag ska ta med mig.. Hon ville typ ha thrillers. Haha, fråga Fredrik om massa filmer om han hade sett dem så hade han alla (: Ska ta med Final Destination och Silent Hill eaf. Få se vad jag mer hittar. Spännande det här ;)

Igår började natthelgen då. Bara tre släpor funkade. Så en gång på slutet, när jag skulle köra mitt första korta göt till Par 2 räckte det inte fram till sista släpan och jag tänkte inte på det, så körde på som vanligt. Och med bara två släpor blir flyttas bara ena halvan av götet så det blev flyttat snett. Så jag kom på att om jag gjorde samma sak fast åt andra hållet så borde den bli rak igen. Men jag hade fått ett till göt så kunde ha runt släporna. Så frågade Holger som var skiftets Par 1 körare om jag kunde ha tillbaka götet på hans rullbana igen. "Nej, inte nu igen" HAHA ;D Jag lyckades tilslut eaf! Good Work, mig själv!

Jag har fått en Ovako tidning också, samma fanns i fikarummet igår så bläddrade lite i den och så stod det om Petra Ls pappa. Bland annat att han har två döttrar som också pluggar till civilingenjörer. Det stod om Petra!! ;) När jag var på Ica tidigare på dagen träffade jag henne.

Ulla är skoj.. Berättade en historia om mig när honhade blivit dålig en gång på en båt. "Sen gick vi till baren och tog en drink. Jag vet inte vad det var" HAHA Innan hade hon berättat det hon druckit innan, men det var ju inte direkt viktigt för berättelsen om vi säger så ;P

Inga kommentarer: