torsdag 21 maj 2009

Utan vatten funkar man inte

I måndags var jag hem till mamma några timmar. Blev mest att titta på mammas alla program och lunch, ris, sås och fiskpinnar. Gott! Längesen jag åt fiskpinnar!

Sen ringde Carro och undrade om jag vill äta tacos med dem och det ville jag. Hon hämtade upp mig utanför Ica efter jag köpt köttfärs och sen åkte vi upp till dem i Roberts. Hämtade Lova och Nino på dagis, det är roligt! Sen hem till dem och målade. Nino ville måla på ett stort paper, så blev ett paper som täckte nästan hela deras matbord. Mycket roligt att måla med vattenfärger. Jag målade spindelmannen, gjorde det nån gång förrut hemma hos mamma och Nino blev lika glad båda gångerna. Lova såg till och med att det var Spindelmannen utan att ja sa något :D Sen ville hon att jag skulle måla Hello Kitty så gjorde det med, det har jag också gjort hemma hos mamma förrut. Jag är riktigt duktig ;D Sen blev det tacos och det var riktigt gott. Nino är rolig han, tacosen ska vara vikt på hans vis fast då ramlar allt ut :D Blev lite Bolli efter maten och lite pärlplattebygge. Och innan Lova och Nino skulle sova spelade tjejerna Hello Kitty Memory. Lova vann båda gångerna vi spelade! Hon är så duktig!

Efter tag när jag kommit hem kom Moa hit en stund och tittade på Färjan 2 och sen sjöng Singstar. Sen blev det att följa med henne till sista bussen.

Inga kommentarer: