söndag 24 maj 2009

Det här är en sång till alla som been there

Moa hade ju skaffat biljett till mig och Ylva Li till den fina föreställningen, så tidigt på onsdag morgonen kom dem och hämtade mig och deras pappa skjutsade oss till Sandviken där SGS bussen gick ifrån vid sju tiden. Mysigt att åka buss till Stockholm, lyssna på massa musik och halv sova. När vi kom fram till huvudstaden gick vi runt och letade efter kort till Moas och Ylva Lis morbror Anders och underbara Johannes. Vi hade bestämt oss för att köpa blommor till dem. Deras morbror är också med i De Tre Musketörerna, så det var roligt att se han som skådespelare för första gången också, även om jag sett Kattbreven :D Han var riktigt duktig! Så jag hade rätt om det som vi skrev i kortet, haha.
Sen blev det att gå runt i några affärer, Butterix som allid har samma saker :P och sen köpa blommorna. Gick och lämnade dem vid ingången till Stadsteatern och lämnade dem, det är så man gör har jag lärt mig. Sen blev det att äta lunch på Max.:D Tog emot lite att slösa pengar på nåt "inte så viktigt" men det blev inge dyrt. 200 kr för bussresan och biljetten och sen 25 kr hem från Sandviken. Det är det absolut värt! Man kan ju säga att jag tillo och med tjänade pengar när det blev gratis hos tandläkaren ;)
Ni borde verkligen se De Tre Musketörerna !!!!!!!!!!!!!
Nu när jag sett den vill jag se den igen och igen och många gånger!Johannes är så underbart bra! Han sjunger så otroligt fint. Äsch det är ju bara små barn, HAHA! Vi undrade om Johannes sett vem blommorna var ifrån och om han visste vilka vi var. En stund efter att jag kommit hem fick jag sms av Moa där det stod: "Ja ska hälsa från Anders, han blev glad. :) Å han skulle hälsa från Johannes som blev glad och visste precis vilka vi var!! :D" hihi åhh <3
Hoppas att den går länge så vi kan se den igen vid jul Moa! Hade inte dem bästa platserna på bussen hem, och i Sandviken missade vi bussen med nån sekund. Bara för att dörren på SGS bussen var så seg, annars hade vi hunnit! Men men, vi hade ju mega tur med platserna. Var fyra platser över bredvid varandra så vi kunde sitta bredvid varandra :) Så blev en promenad bort några busshållsplatser så vi slapp vänta så länge på nästa buss.
"Vad heter svartsjuk?" "Öhh..Black Sick" :D:D

1 kommentar:

mo sa...

Ja vad ska man säga... Underbart, fantastiskt! Äh, det finns inga bra ord! Ääääälskar den i alla fall och vill också se igen MASSOR med gånger helst! Ja, HOPPAS vi kan se den vid jul!!

"Voff! Här kommer lite mer skäll: fy! Voff!" ;D

<3