tisdag 1 januari 2008

2008

Så var det ett nytt år.
Kan inte säga att nyårsafton var särskilt rolig, slog nog till och med förra årets i tråkighet. Jag har kommit fram till jag nog inte gillar högtidsdagar. Dagen började bra eaf med vinst och därmed klar för semi för Små-Kronorna. Dessutom vann dem sin grupp där Canada var med! Bra jobbat! :) Under matchen klippte mamma mig och jag hann skriva 1500 inlägg på Days som var mitt mål innan jag skulle gå till Anette och dem, fråga mig inte varför. Var trevligt där, fast alla gick hela tiden och det bara blev jag, Lb & Bia kvar ;) Lb&Bia förlovade sig förresten igår, GRATTIS!! :) Det var det som var hemligheten. Jag visste väl det. Ringde Lb hemifrån mamma och frågade, först sa han hade gjort något med håret, ha ha ;P Åt god mat i köket med Emil, Lb, Bia, Billy och Stina. Sen satt vi oss i tvrummet och då gick alla därifrån typ.. Försökte komma på en skräckfilm där ingen dör men kom inte på någon.. Var hemma lite före åtta och gjorde ingenting. Eller såg de tre sista avsnittena av Gilmore Girls säsong 1, varför väljer hon Dean? TRISTAN!! Som vilken annan kväll som helst. Förutom att man visste att det var nyårsafton..
Nu ska jag bara fixa nyårslöfterna jag har.
Började året med en riktigt hurtdag. Gick promenad på en timme, tränat lite, diskat, gått ut med soporna, städat lite, lagat mat.. Ska väll fortsätta plocka lite snart, sortera lite saker. Sen om jag orkar ska jag fortsätta sortera New York bilderna som jag började med inatt. Sen blir det säker något mer Gilmore Girls avsnitt, bara sett ett avsnitt idag det första avsnittet av säsong 2.

Det har förresten snöat nästan hela dagen idag. MYSIGT!! :)

Och mamma som gick hit och bytte kanal åt mig när jag var i Värmland och så var det inget Heroes och Tribe hade byt tid till klockan fyra. Yes!

Inga kommentarer: