måndag 14 mars 2011

"Det finns inga dumma frågor, och om det fanns hade jag redan ställt dem för längesen."

Hade sista hockeyträningen i fredags sorgligt nog. Många där! Gjorde kanske inte världens bästa träning men den var rolig som alltid. Att jag kommer sakna att spela. Olidligt. Nu funderar jag lite på att börja lira lite fotboll för att hålla igång med träning (och för att det är roligt att spela fotboll). Men vi får se.
Johans bild efter seriesegern.
 (Lite roligt att han inte fick på den på Fejjan (det var något fel på hans mobil. Han blev lite arg när vi misstänkte att det kanske var han det var fel på.. Han erbjöd tom att vi fick testa själva med hans mobil haha.) så han mmsade över den till mig så fick jag fixa det..)
Efter träningen stannade jag kvar med Eken och tittade på matchen mellan bjun (med bröderna Lundgren) och DreamTeam (med coach Crille och förstacoach Anders). Bjun vann förståeligt ganska lätt. Roligast var att Antonia var dommare, hennes första match.

Igår hade vi avslutning. Först spelade vi match mot Innebandydamerna. Vi vann med 17-5 eller nåt. Gjorde 1 mål, några assist och (dem hade dem näten istället för målvakt) så jag tryckte upp nätet och ropade att Maja skulle skjuta haha. Inte för att fuska eller nåt men ibdamerna stod med två stycken och höll för hållen i nätet. Så pay back lixom.

Skulle käka tillsammans nån timme efter så Julia hängde med mig hem en stund innan vi gick till Deppan och käkade med dem andra. Kebabpizza, man ska hålla sig till det man vet ;)
Jag kommer sakna mitt fina lag och min kära hockey! Om jag har tur ska vi spela innebandy mot IBdamerna denna vecka. Hoppas det blir av!

Inga kommentarer: