fredag 4 december 2009

This song I dedicate to my friends

Idag har jag och Moa fått en sång dedicated till oss!Paket jag fick när jag fyllde år :D
Skickat två paket själv efter det. Ett som kom fram helt till Lova och Nino och ett som inte kom fram helt till M :( Dumma post! Inte kan dem hitta grejorna heller!

Vällbehövlig sovmorgon idag. Vaknade till slut till av heja moster på telefonen. Åh, vad jag saknar att få höra heja moster alltså :)

Gick till skolan med Moa och gick på första gången på english conversation, så som Cliff velat få ditt oss, haha. Men vi kunde inte stanna så länge men det var riktigt trevligt att sitta och prata. En hade träffat Michael Jacksson och Cliff undrade vad det bästa den här terminen varit. Träffa honom så klart =D Det tyckte han att vi skulle svara :P

Sen blev det att fixa lite pappersjobb och sen jobba med final project i Audio tills 18.30. Jag och Moa var riktigt duktiga och fick till en helt okej musik video med materialet vi har. Till och med lite synkat ibland när han sjunger, men mest på när han spelar gitarr haha.

Fick vänta en stund på John när vi skulle checka ut från dac labet. Han kompisar sa till honom att fick börja jobba igen och han svarade något elakt om svenskarna ;)
"It's always bad service here.." - Jag till John
"It's how we roll here in America" - John
"But it's only when you work here.." - Jag :P

Open Mic igen, var ett tag sen. Fick en sång dedicated till oss från Steve, HAHA!
"This song I dedicate to my friends, from a foreign country. They are always here!" - Steve och tittade på oss
"They are from Sweden!" - Chenney
"Their names are Moa and Hanna. Did I get that right?" - Steve
Han kom till och med ihåg vad vi heter!
Vi blev lite chokade över det hela.... Tur var det inte en av hans lässkigaste låtar. Skulle gissa på att denna här heter Beautiful Girls, haha.
En kille som sjöng en jättegullig låt till sin flickvän Jennie som är host för Open Mic och går (eller ja nu är det gick..) i våran Editing klass. :)

3 kommentarer:

mothet sa...

Hej hej räknar ner dagarna tills du kommer hem. Bra du fixar kalender:) Vad lars vill ha är svårt, han säger inget, tråkmåns!!! Njuuuuut nu av helgen. kram kram

mor igen sa...

Det ska vara mother inte mothet:) Kraaaam igen

Hanna sa...

Mothet haha! :D
Men vet du nagot han gillar? Choklad, djur, klader, ost, stenar... :P Han kanske tycker om nagot NHL lag for han tycker vall om hockey?
Du har inte fatt nagot brev fran CSN annu forrsten?
Kraaaaam!