tisdag 15 december 2009

Whitebalancing are for sissies

Blev att kliva upp rätt tidigt i onsdags med. För plugga nån halvtimme till min final jag hade klockan 10 på skolan. Hade ju inte pluggat så mycket till den dagarna innan, en liten stund på tisdags kvällen bara. Många från klassen stod utanför och väntade på att finalen skulle börja, och när DaVega kom gav han oss betyg innan, haha. Han som stod bredvid mig fick inget betyg alls, jag fick ett B och det bredvid mig på andra sidan fick c ; ) Finalen var inte så jättesvår, dem flesta frågorna var samma som på midtermen. Och en del frågor kom min blonda sid fram och jag fattade inte, hahahahaha.
"What's a sisses?" - En elev
"Like a girly man.. Like Andy." - DaVega
För en fråga på prover var, "whitebalancing are for sissies" :P
Rättade proven på en gång.
"Ska vi rätta proven på en gång?" - Elev
"Ja, för det orkar inte jag göra, för jag ska till Brazilien medan ni är hemma och undrar vad ni får för betyg.." - DaVega i ett nötskal ; )
Varje fråga på provet fick en elev svara på.. Jag fick då svara måånga! Fick den fina äran att svara på den svenska frågan också. Och jag hade rätt!
I alla fall så gjorde Andy finalen också och Kircos i min klass rättade Andys och fick svara på en fråga högt inför klassen:
"true!" - Kircos
"False! - DaVega
"Andy.." - Kircos
Jag kommer sakna dem här lektionerna! Men det är ändå skönt att dem är över!
Olle stod och väntade på DaVega efter lektionen:
"What do you want?" - DaVega
"I just wanna say thank you" - Olle
"Do you want a hug to?" - DaVega
och så kramades dem, haha!
Jag och en till som stod i dörren sa också tack för klassen. Vet inte riktigt om han förtjänar det :P

Åkte till Wet Seal och handlade sen. Underbara affär! Gick in i den andra roliga mittemot också. Och sen blev det kvällsmat på Tacobell :)
När vi kom hem igen blev det att göra oss i ordning för att gå till Sharkeez, en nattklubb.
Yes, en sån där fotograsf tog kort på oss så vi hamnade på deras hemsida. Och vi trodde inte att vi skulle känna nån där, men den första vi ser är Joan. Och så såg vi Zack och han som letade efter Elise-Maria med.
Städtime igen, så vi klev upp tidigt igen. Moa hade sin final så hon var i skolan och gjorde det medan jag, M och Richard åkte till K-Mart och handlade. Jag kom där ifrån med en hel soppsäck haha. Att dem ens har sånna påsar! Lunch på Donken, ett litet besök på Boarders som Richard hittade och sen hem. Till och skolan och drack vit varmchoklad. Blev en del plugg och så Open Mic.

Inga kommentarer: