måndag 14 december 2009

Maria & Richard dag 2 och 3

Första bilden på M & Richard i SB.

I söndags blev det en massa shopping på State St. Jag tror Maria köpt varenda skrivbok som finns i hela SB denna resa ;) Käkade på Yogurtland, vilket dem tyckte om lika mycket som oss :)

Gick till Live Culture, där det brukar vara Open Mic på söndarna. Men det var det inte, bara nån pianosnubbe som spelade samma låt hur lääääänge som heslt. Åt middag där, helt okey.

I måndags gick vi upp tidigt så inte städarna (jaa, vi har städning två gånger i veckan. Trevligt, men dem är inte så begåvade på sina yrken dock och så kommer dem tiidigt!). Gick till Starbucks och åt frulle där.Gooood smoothie, ätbar macka!

Blev Forever21, köpte gosiga tofflor för 14 kr. Huu, vad dyrt! Sen till skolan för att jobba med zombiefilmen. Var bara jag, Josh och Tina där först. Lite senare kom Cole också. Kan inte säga att vi gjorde vidare mycket. Tittade på kort från festen, Josh sa att det var rolgt att ta kort på mig. haha. Det finns en del Josh bilder på mig med lampan, haha! ;D Det var en rolig dag, haha! Med Coles moments, när Moa ringde och jag svarade "it's time for dinner" och Cole fick ta över för han var min agent, när vi spelade in zombieljud, hahahahaa! Folk tittade lite ;D Jag var kameraoperatör och Tina hade om ljudet. Fick inte gå hem heller, jag kan bara stanna till 4. 5.4.5. :P

Blev att jag stannade tills vi var klara för dagen vid 16.30.. John försökte hjälpa oss i Dac med att få över mitt, Moas, Sandras och Tinas final project i Audio till en dvd skiva. Men det funka inte. Hade sista Audion. NÅGONSIN! Vi klarade det! :D M och Richard var med på lektionen. haha! Men dme måste ju prova hur det är. Men dem kom på den bästa lektionen vi haft. Tittade lite Batman och sen allas Final Project. Och så fick i sluta TIDIGARE! NO MORE AUDIO!

Efter lektionen gick vi till State St för att äta pizza. Innan vi kom fram stoppades vi av en man som undrade om han fick intervjua oss lite kort. Och jag sa att det gick bra. Vi har varit på ABC News, haha! Det är så dåligt väder här nu så dem gör nyhetsinslag om det. Jag kunde inte stava mitt namn..Inslaget gick samma kväll och alla vi fyra var med i bild och jag och Moa fick svara på några frågor.. Cooooooolt!Pizzaaaa. God men går inte ens att jämföra med en kebabpizza! :P Staaark var den också! Stackars M, stark mat förföljde henne under resan!Pizzakartong vägg!

Inga kommentarer: