fredag 20 januari 2012

Veckans TLG, PLL & OTH.

Då kör vi.

The Lying Game glömde ju förra veckan att Sutton inte alls är död. Men det verkar vara någon som vill det. Antingen hon eller Emma. Och Sutton lyckades ta tillbaka sitt liv, ska bli spännande att se om familjen och kompisarna märker något. För de har ju ganska olika personligheter Sutton och Emma. Dock verkar Sutton ha lugnat ner sig lite med bitchigheten men hon känns ändå ganska falsk.  Vet inte riktigt vart man har henne. Vill fortfarande se Rebecka och Alec tillsamans. Dem har något.

Pretty Little Liars var inte så bra denna vecka. Hela denna Lucas grej känns bara för dålig. Avsnittet var odck lite roligt när Aria var på "date" med en kompis till familjen som såg ut som en ung Ezra Fitz. Kan inte bara Aria fylla 18 nu så hon får vara med Ezra? Och jag kom just på vart jag kände igen den där blinda killen från som Spencer pratade med angående Jenna. Det är ju Blaines crush från Glee!

One Tree Hill hade inte heller ett väldigt strålande avsnitt denna vecka. Nästan alla har så tråkiga stories. De ända som är roliga att följa är Brooke och Julian och deras familj. Nathan och Haley är lite roliga med. Men inte ens Jamie är så underbar som jag brukar tycka att han är. Och resten känns mer sadly som en snoozefest.. Ge mig en bättre sista säsong!

Inga kommentarer: