onsdag 25 januari 2012

Black and white and green all over/Blond leading the blind.

Gillade veckan The Lying Game för att man fick veta massa nytt. Som att Annie är tvillingarnas biologiska mamma utan att hon kidnappade Emma efter att hon förlorat sitt eget barn. Vem är då mamman? Antagligen Rebecca. Fick också veta mera om Justins grudge för Ted. Spännande att få veta vad som var så viktigt som jag hoppas man får SNART!

Gillade veckans Pretty Little Liars even more till och med. Gillar att Caleb fått lite mer information om all nu och att han vill fortsätta jobba med mobilen. Synd bara att Hanna (vilket man kan förstå) inte gillar det och att de nu måste hålla det hemligt för henne. Tjejorna ska inte hemlisar för varandra med! Finast i avsnittet var Aria och Ezra. Åhåhå, trodde inte att han skulle komma men så gjorde han det ändå. Ska bli intressant att se hur dem ska lyckas ha ett ännu hemligare förhållande nu. Men Aria borde väll fylla 18 snart? Sorgligaste i avsnittet var Tobey, bruten arm och krossat hjärta och så lämnade han oss men inte för alltid väll? Inte lätt för Spencer heller. Nu är det inte många avsnitt kvar..
Arias stil är så fin! Nu blir det äntligen nytt Hart Of Dixe och sen ska jag börja se Kristen Bells nya serie House Of Lies. #Brakväll 

1 kommentar:

Lena sa...

Jag är nyfiken på om A har något med Tobys försvinnande att göra för kolla bara på historien vad som ens har hänt så har han ALLTID åkt till Spencer för att få en förklaring från henne vad sanningen är men nu lämnade han bara mystiskt? Låter det som något han skulle göra sådär huxflux bara?