måndag 23 januari 2012

Äkta Människor.

Igår så började äntligen denna svenska scifi serie som jag sett så mycket framemot och haft så höga förhoppningar om. Det är ju alltid fint med lite nyskapande svenskt men så äre så att världens BÄSTA (nu kommer det farmor!) Johannes Bah Kuhnke har roll med. Som världens finaste hubot Rick. Serien överraskade mig positivt och jag LÄNGTAR tills nästa söndag då avsnitt 3 kommer. Ska bli spännande att följa, då den hade en riktigt intressant och häftig story. Gillar Rick bäst, så söt kan också ha något att göra med att han spelas av Johannes.. Sen Lennart och Odis relation är så fin. Hoppas Odi klarar sig. Lennarts nya hubot däremot, scary! Jag och Moa tyckte att Odi liknade Alexander Stocks lite grann men inte så mycket att det skulle vara honom men sen kom vi att han ju också skulle vara med och klart det det var Mr. Stocks! En till person jag gillar är Andreas Wilson som spelar rollen som Leo. Leo verkar vara en blandning mellan människa och hubot på något vis.. Ska bli spännande att se. Söndag kom snart. Får dock se Johannes redan på fredag ihihohoho längtar <3

3 kommentarer:

Maria sa...

Jag började fundera redan när jag såg reklamen om det var mr Stocks och blev mer och mer övertygad under programmet, men säkert var jag inte.

Det får jag med! och framförallt får jag träffa dig! :D och jag ska få mitt pris i tävlingen jag vann! Kommer bli kanonkul! Sex av fem toasters!

Hanna sa...

Haha, (tänkte skriva "attan du mindes det där priset men då hade det ju verkat som om det inte var helt frivilligt..) och jag får se dig igen! Jag ska btw gå på del 1 helt själv först. Tror det inte är fören när man går på teater själv som blir vuxen på riktigt. Så fredag, då händer det.

Maria sa...

Nämen oj, modigt av dig. Då får du fill us in på det vi missar :) Men då är jag inte vuxen än, vad skönt! ;) Vi borde ha en ceremoni efter, alltså för att du blivit vuxen!